Cum se menține Oana Matache în formă după două sarcini

De Adelina Duinea, pe

Oana Matache, sora Deliei, s-a căsătorit cu soțul ei, Răzvan Miheț, în luna mai a anului 2017. În primăvara anului acesta, perechea a aniversat 5 ani de când formează un cuplu și 4 de mariaj. Împreună au doi copii, o fiică și un fiu, Jessica și Bogdan, în vârstă de 3 și, respectiv, 1 an.

Cum se menține Oana Matache în formă după două sarcini

Solista este preocupată atât de sănătate, cât și de aspectul ei fizic, motiv pentru care mănâncă echilibrat și se antrenează intens la sală. Recent, pe Instagram, Oana a publicat o fotografie în care poartă un bikini negru. Cântăreața și-a accesorizat ținuta cu o cămașă albă și o șapcă galbenă. Mai multe imagini găsiți în GALERIA FOTO de mai jos!

Oana iubește să călătorească și să petreacă timp în aer liber, se antrenează atât acasă, cât și la sală, iar în vara anului trecut a încercat o metodă nouă de antrenament fizic, air yoga. Despre cum se menține, Oana mărturisea după nașterea primului copil: „E un stil de viață normal, firesc.

Nu mâncăm prăjeli, nu mâncăm dulciuri de pe raftul din magazin. Mâncăm cu măsură, de cinci ori pe zi câte puțin, și cam asta e tot. Și multă muncă la sală. Este extraordinar de multă muncă”. „Femeile care își doresc să arate bine, fac ceva în sensul ăsta”, a mai spus Oana atunci.

Înainte să devină mamă, artista spunea că „odihna și regimul alimentar echilibrat” sunt secretele siluetei sale. Deși, având doi copii mici, e posibil să nu se mai odihnească la fel de mult pe cât și-ar dori, Oana continuă să aibă o dietă echilibrată și o viață activă.

Artista dezvăluia în trecut cum arată meniul ei: „Încep ziua cu cereale integrale, o banană sau un kiwi, un ceai de mușețel sau salvie. Pentru prânz, pește (somon) sau vită la grătar, cu multă salată iceberg. Seara, în general, nu mănânc decât un iaurt și/sau un fruct”.

Citește și:

Ce părere are Delia despre fosta relație a soțului ei cu Andreea Marin?

Cum se simte Gina Matache, mama Deliei, la două săptămâni de la operația de glandă tiroidă

De ce afecțiune suferă Delia? Provoacă anxietate, furie sau chiar stări de panică

„Perioada asta m-am tot gândit la ce efect au asupra noastră toate aceste standarde ireale pe care ni le impunem încă de când ieșim de sub duș, în fiecare zi. În loc să mă învinovățesc pentru cine nu sunt, construiesc zi de zi cea mai bună versiune a mea”, mai scria Oana în mai 2021, în mediul online.

Oana se luptă încă din adolescență cu o afecțiune pe care este nevoită să o țină sub control. Recent, solista a dezvăluit cum face acest lucru. Totodată, Oana a vorbit despre momentul în care a aflat că suferă de această boală.

„Acum mulți ani, undeva prin adolescență, descopeream că am o mică leziune roșie pe braț, care se numește psoriazis. De atunci am făcut schimbări majore în viața mea și în rutina mea de îngrijire a pielii”, a scris Oana Matache pe Instagram.

Psoriazisul este, de fapt, o afecțiune a sistemului imunitar. Este o boală inflamatorie cronică, care afectează aproximativ 2% din populația generală. Printre simptomele sale se pot număra: mâncărimi ale pielii, uscăciune a pielii, pete roșii, piele crăpată sau care chiar sângerează.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter