Oana şi Catinca Roman, elegante pe covorul roşu. Uite cum s-au îmbrăcat!

De Erika Chivu, pe

Oana şi Catinca Roman au fost printre cele mai elegante vedete la un eveniment monden prilejuit de lansarea unei noi colecţii Mirela Stelea. Cum ţi se par ţinutele lor?
 
Oana şi Catinca Roman au fost foarte frumoase la prezentarea de modă a Mirelei Stelea. Cele două surori au ales ţinute perfecte pentru această ocazie şi care le-au pus în valoare atuurile.
Oana Roman a purtat o rochie superbă, foarte feminină datorită dantelei. Şi culoarea, un lila pal, este foarte frumoasă şi delicată, iar din ţinută nu lipseşte o pată de culoare dată de sandalele cu platformă.
oana si catinca roman
Catinca Roman a optat pentru o ţinută mai sobră, în totalitate neagră, dar i-a adus o notă de modernism cu ajutorul jachetei de piele şi o pată de culoare cu ajutorul unei eşarfe colorate.
Surorile Roman, împreună cu multe alte vedete, au participat la lansarea unei noi colecţii Mirela Stelea, eveniment care a avut loc la reședința Ambasadorului Germaniei la București, E.S. Dl. Andreas von Mettenheim, în cadrul galei caritabile a fundației Scheherezade.
oana roman

Cei peste 250 de invitați au urmărit prezentarea celor 19 piese vestimentare din cadrul colecției “Casablanca”, iar în primele rânduri s-au aflat personalități din sfera politicii, a afacerilor și diplomației, precum și vedete din showbiz.
catinca roman

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter