Poze: Oana Andoni s-a întors din prima vacanţă cu fiica ei

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 02 septembrie 2021, 11:46

Oana Andoni, prezentatoarea Ştirilor Pro Tv din weekend, tocmai s-a întors din prima vacanţă petrecută cu familia în formaţie completă.
Vedeta Pro Tv a avut parte de o saptamana de vis in Grecia alaturi de micuta Erica si de sotul sau.

Aceasta este prima vacanta in care am fost impreuna cu fetita noastra. A fost un concediu mult dorit fiindca visam de multa vreme sa mergem cu totii la mare, iar bucuria de acolo a depasit toate asteptarile noastre de acasa”, spune Oana.

Cei trei au ales o zona linistita, cu peisaje extraordinare, in apropierea muntelui Athos: “Am mers intr-un resort mai indepartat de zonele preferate de majoritatea turistilor si ne-am petrecut cea mai mare parte a timpului in cadrul acestuia. Erica a fost cea mai fericita: a cantat toata ziua, a alegat in voie, s-a balacit si a avut o multime de companioni la joaca”, povesteste Oana.
Poze: Cabral şi Andreea Ibacka, vacanţă de vis cu Răzvan şi Irina Fodor
oana andoni
In afara de cadrul natural deosebit, prezentatoarea a fost impresionata de vietatile care le-au colorat sejurul: “Nu am vazut nicaieri asa multi fluturi care zburau in voie in preajma noastra, printre flori de toate culorile. Parca era un cadru rupt din povesti… ii puteai prinde cu mana”.

Cum vacanta a insemnat relaxare pentru toata lumea, prezentatoarea Stirilor Pro Tv este hotarata sa mai rupa cateva zile din programul sau cat de curand: “Cu siguranta vom repeta experienta vara aceasta, tot la mare, fiindca acum abia ne-am facut incalzirea”.
oana andoni

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter