Oana Andoni a devenit mamă pentru a doua oară

De Mădălina Manole, pe
Oana Andoni a devenit mamă pentru a doua oară. Prezentatoarea Știrilor PRO TV de la ora 19:00, din weekend, a adus pe lume astăzi o fetiță perfect sănătoasă, care a primit din partea medicilor nota zece la naștere.

Oana Andoni,în vârstă de 41 de ani, și soțul său au devenit părinți pentru a doua oară și trăiesc momente minunate în familie: ”Nu pot să spun că această veste ne-a luat prin surprindere pentru că atât eu, cât și soțul meu ne-am dorit ca familia noastră să se mărească”, -spunea Oana Andoni în urmă cu câteva luni, imediat după ce a aflat că este însărcinată.

Oana Andoni mama

Oana Andoni, emoționată și extrem de fericită, a declarat imediat după naștere că abia așteaptă să ajungă acasă, unde o așteaptă fiica sa cea mare, în vârstă de 8 ani: ”Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru încă o minune, o binecuvântare în viața noastră. Mulțumesc doamnei doctor Roxana Constantin, un om deosebit care mi-a fost alături pe parcursul întregului drum, așa cum s-a întâmplat și la prima sarcină. Așteptăm să mergem cât mai repede acasă, unde sora mai mare este nerăbdătoare să începem o viață nouă în formulă completă”. – a transmis Oana Andoni la Pro Tv.

Sursă foto: PR, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter