O recunoști? Urmează să devină mamă pentru prima oară anul acesta

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Miercuri, 14 septembrie 2022, 19:56

În octombrie 2020, modelul a dezvăluit că este însărcinată cu primul ei copil. Luna aceasta, actrița va aniversa 3 ani de mariaj cu soțul ei. În mediul online, viitoarea mămică a publicat o fotografie din copilărie. Ai recunoscut-o?

O recunoști? Urmează să devină mamă pentru prima oară anul acesta

Emily Ratajkowski (29 de ani) este în prezent însărcinată cu primul ei copil. „Uneori mă simt ca Winnie the Pooh în formă umană, alteori ca o zeiță a fertilității cu un posterior frumos.

Am făcut aceste fotografii într-o zi în care mă simțeam ca o zeiță. În orice caz, știu că voi duce dorul sarcinii și loviturilor bebelușului foarte curând”, a scris actrița în dreptul a două selfie-uri nud.

Modelul și-a confirmat sarcina apărând pe coperta revistei americane Vogue. Deși este însărcinată, actrița nu a renunțat la ținutele sexy. S-a fotografiat deseori nud, în costume de baie sau rochii mulate.

Pentru model și pentru soțul ei, producătorul Sebastian Bear-McClard (38 de ani), important este să își crească copilul cu cât mai puține „stereotipuri de gen”. „Oricât de progresistă sper eu să fiu, înțeleg dorința de a afla genul. Pare o mică șansă de a vedea cine ar putea fi.”

Totodată, deși ține genul în afara ecuației, Emily a admis că a crescut crezând că va fi mamă de fată. „Să fiu sinceră, i-am spus soțului meu într-o seară la cină: «Nu sunt sigură că vreau o fată. Cred că pur și simplu nu m-am gândit niciodată la cum ar fi să am băiat».”

Pandemia le-a priit modelelor americane, multe dintre ele dezvăluind recent că sunt însărcinate. Elsa Hosk (32 de ani) și Karlie Kloss (28 de ani) vor naște în scurt timp.

Totodată, modelele, Romee Strijd (25 de ani), Ashley Graham (32 de ani) și Gigi Hadid (25 de ani) au devenit mămici pentru prima dată anul acesta.

Soția lui John Legend (41 de ani), modelul Chrissy Teigen (34 de ani), urma să devină și ea mamă pentru a treia oară însă a pierdut sarcina la începutul lunii octombrie. Modelul ar fi trebuit să nască luna aceasta.

Foto: Instagram

Citește și:

Gigi Hadid a dezvăluit numele fiicei pe care o are cu artistul Zayn Malik

Ashley Benson și G-Eazy s-au despărțit. „I-a spus că relația lor s-a sfârșit”

GALERIE FOTO: Așa arăta Andreea Raicu pe vremea în care lucra la PRO TV

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter