O mai știi pe celebra actriță de telenovele Danna Garcia? Iată ce mult i s-a schimbat viața în ultimii ani!

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 31 august 2021, 12:51
Pe Danna Garcia ne-o amintim cu plăcere din numeroase telenovele unde, cu chipul său angelic și cu rolurile pozitive, ne-a fermecat pe deplin.

Dana Garcia a fost protagonistă în telenovele de succes ca Pasion de gavilanes (Jurământul) și La Traicion (Trădarea), în ambele jucând alături de sex-simbolul telenovelelor, Mario Cimarro, dar și în Te voy a ensenar a querer (Te voi învăța să iubești), alături de Miguel Varoni și în Que bonito amor (Ce dragoste frumoas), alături de îndrăgitul Jorje Salinas sau Bella Calamidades (Suflet rătăcit) și Perro Amor (Jocul seducției).

Danna Garcia si Mario Cimarro in telenovela La traicion

Danna Garcia și Mario Cimarro în telenovela La traicion (Trădarea)

Danna Garcia, pe numele său complet Danna Maria Garcia Osuna, s-a născut în Columbia și peste câteva zile, pe 4 februarie, va împlini frumoasa vârstă de 40 de ani. Actriță și cântăreață deopotrivă, Danna Garcia, a fost întotdeauna foarte reținută cu viața sa privată și a evitat să iasă în evidență cu orice alt amănunt care să nu fie legat de cariera sa. Zvonuri legate de povești de dragoste cu colegi de breaslă și chiar politicieni au existat, însă actrița niciodată nu le-a confirmat.

Posibil ca Danna să fi ales misterul în viața privată deoarece nu simțea că și-ar fi găsit jumătatea și prefera să nu se expună în romanțe fără esență. Abia anul trecut, după cel puțin doi ani de relație confirmați ulterior de Danna, artista și-a făcut curaj să facă publică pe Instagram o fotografie cu iubitul său.

Cu toate că misteriosul bărbat a devenit între timp și tatăl copilului său, până în acest moment nu se știe nimic mai mult despre el, decât faptul că nu este persoană publică și nici nu-și dorește să devină, cel puțin nu prin intermediul poveștii sale de dragoste.

La 40 de ani, Danna Garcia se poate considera o femeie împlinită: are o carieră puternică, o relație solidă și a devenit mamă în urmă cu jumătate de an, atunci când l-a născut pe Dante, băiețelul său și al misteriosului bărbat din viața sa.

Mi ❤️

A post shared by Danna Garcia (@dannagarciao) on


Cât despre nuntă, actrița a avut, la un moment dat, planuri serioase în acest sens, însă, ulterior, a declarat persei că actele mai pot aștepta, nefiind o prioritate semnarea lor : „Maternitatea a venit în viața mea împreună cu un bărbat excepțional și sunt foarte fericită” – a declarat Danna Garcia pentru revista Caras USA. Momentan, Danna Garcia s-a retras de pe platourile de filmare, preferând să-și dedice tot timpul creșterii micuțului Dante.

Citește și – Ți-l mai amintești pe Mario Cimarro? Este incredibil cum arată la 46 de ani!

Citește și – Cum arată Ruddy Rodriguez, actrița din telenovela “Mala Mujer”, la 50 de ani

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter