O fostă campioană europeană la bârnă vine la Românii au talent: ”Viața mea a fost debusolantă”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 24 martie 2023, 14:41

Scena Românii au talent este cea pe care au strălucit de-a lungul anilor atât oameni aflați la început, cât și unii care și-au dorit să revină în lumina reflectoarelor sau care nu se mai regăseau în domeniile lor de activitate. Diseară, de la 20:30, în cea de-a zecea ediție a sezonului 13 #magic, la PRO TV va apărea o fostă gimnastă, campioană europeană.

Amelia Racea are 28 de ani și vine cu o poveste scrisă cu multe provocări. ”Am practicat gimnastică de performanță timp de 12 ani. Sunt campioană europeană la bârnă și medaliată cu bronz la individual compus. La lotul de gimnastică au fost Ana Porgras, Sana Izbașa, Cătălina Ponor, am prins mai multe generații” dezvăluie Amelia Rancea în emisiunea Românii au talent.

La prima vedere, ar părea că le avea pe toate, că reușise să devină campioana unei țări într-o căutare constantă de valori, de repere.

Ceea ce urmează arată însă și cum apar greutățile de brusc. ”Am renunțat când aveam 18 ani, din motive medicale. A fost una dintre cele mai grele decizii”, dezvăluie Amelia Rancea, în ediția de vineri, 24 martie, a emisiunii Românii au talent.

Citește și: Ce face astăzi Tudorel Popa, „omul-bormașină” de la „Românii au talent”

Nu i-a fost deloc ușor, ba dimpotrivă, a fost nevoie de o readaptare a ei totală. ”Viața mea a fost debusolantă, trebuia să mă adaptez la o viață normală. A fost dificil”, spune Amelia Rancea.

Zâmbetul i-a reapărut într-o zi când a fost invitată la circ și a descoperit frumusețea activităților de acolo. ”Mi-a lipsit publicul, adrenalina. Dorul de podiumul gimnasticii, m-a adus pe scena circului”, admite Amelia.

Citește și: Cum s-a schimbat Andra de-a lungul celor 13 sezoane „Românii au talent”: „Am fost fascinată, m-am simțit extraordinar de bine”

Diseară, urcă pe scena Românii au talent după ce s-a antrenat timp de 4 ani pentru a ajunge iar cea mai bună din țară, de această dată la echilibristică. Mesajul ei va fi unul clar: ”Vreau să inspir cât mai mulți copii să facă mișcare, să-și găsească pasiunea și să se țină de ea”.

Cum se va descurca fosta campioană europeană la bârnă și ce îi vor spune cei patru jurați, aflăm de la 20:30 pe PRO TV.

Sursă foto: Pro Tv

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter