Cum își menține Anca Serea silueta după șase copii

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 04 octombrie 2019, 13:04
Anca Serea este invidiată de multe femei pentru felul în care arată - mai ales dacă luăm în considerare că are șase copii.

Fosta prezentatoare de știri are grijă cu ceea ce mănâncă și nu face excese, ceea ce o ajută să își mențină silueta. Ea își organizează meniul și în funcție de dorințele copiilor ei (chiar și atunci când acele dorințe implică dulciuri).

În cadrul conferinței de lansare a programului „Mănânc corect, sunt MEGA sănătos” destinat copiilor din clasele primare din 100 de școli din București și din țară, Anca Serea a împărtășit pentru Click! ce mănâncă de fapt familia ei și cum se menține în formă după ce a născit șase copii.

„Eu ţin foarte mult cont şi de părerile copiilor şi de gusturile lor culinare pentru că nu poţi să-i obligi să mănânce ceva din ce nu şi-ar dori”, a zis ea. „Cred că este foarte important să păstrez echilibul între ce îşi doresc ei şi ce este sănătos cu adevărat. Nu sunt genul acela de mamă care îi obligă să mănânce ceva, pentru că şi eu am trecut prin astfel de perioade când eram mică, cred că am trecut cu toţii, când mama sau bunica ne obliga să mâncăm ceva dar nu o făceam cu drag”.

Anca Serea este convinsă că echilibrul și lipsa exceselor sunt cheia unei diete sănătoase

Vedeta a zis că nu este exagerat de strictă: „Nu ascund faptul că din când în când mai merg şi la fast-food. Îi duc eu pentru că mi s-ar părea o nedreptate ca să îşi dorească să mănânce ceva sau să îi vadă pe celilaţi că mănâncă şi ei nu au voie, dar încerc să nu fac din asta un obicei. Le explic ce se întâmplă acolo, că sunt mâncăruri controlate, ca nu sunt neapărat nocive dar nu este sănătos să mâncăm numai de acolo. Eu sunt mare consumatoare de fructe şi legume, în general. Îm plac foarte mult, nu fac vreun efort să le mănânc”.

Când merg la cumpărături, în coșul lor nu se găsesc însă doar fructe și legume. „Încercăm să punem în coş şi o conopidă şi o varză şi un brocoli dar mai punem şi un ou de ciocolată sau o acadea, nu sunt dusă la extrem cu alimentaţia pentru că suntem şi mulţi şi gusturile sunt atât de diferite şi oricum vreau ca abordarea asupra vieţii pe care o am cu ei să fie una firească, normală, nu din cărţi”, a spus ea. „Pe mine mă ajută, atât pentru relaxarea mea ca mamă, cât şi pentru fericirea lor de copii”.

Anca Serea are însă și anumite reguli destul de clare de alimentație, de la care nu se abate prea des: „Desigur că dacă am putea să mâncăm doar cartofi prăjiţi cu brânză, pizza sau grătare, am face-o. Încerc să le asigur nutrienţii de care au nevoie într-o zi. Le dau lactate, le prefer pe cele de capră, de exemplu, pastele integrale, pâinea o gătim în casă. Evităm zahărul. Încercăm să îndulcim cu sirop de agave sau alt fel de indulcitor, carne de curcan. Sunt câteva chestii pe care le păstrez şi nu mă îndepărtez de la ele foarte mult. Dar încerc să păstrez o balanţă”.

Sursa foto – Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter