O celebră prezentatoare TV a dezvăluit că a fost violată în adolescență

De Oana Savin, pe
O celebră prezentatoare TV din Statele Unite ale Americii a dezvăluit că a fost violată în adolescență, dar a ales să vorbească despre acest lucru la 30 de ani de la incident.

Padma Lakshmi a afirmat pentru New Yok Times că nu a putut vorbi până acum despre acest teribil eveniment pentru că se simțea rușinată și vinovată.

Potrivit acesteia, starea de vinovăție este motivul pentru care foarte multe femei agresate refuză să vorbească despre tragediile prin care au trecut.

Citește și: Bill Cosby a fost condamnat la închisoare pentru agresiune sexuală

Padma a povestit că în adolescență a fost agresată de iubitul ei de atunci.

Am dormit în apartamentul lui, iar în momentul în care m-am trezit, el se afla deasupra mea. L-am întrebat speriată ce are de gând să facă, iar el mi-a spus să stau liniștită și că mă va durea doar pentru scurt timp. L-am imporat să se oprească, dar nu m-a ascultat”, a povestit prezentatoarea.

De asemenea, ea a spus că nimeni nu a știut prin ce a trecut deoarece i-a fost rușine și s-a simțit vinovată pentru tot ce se întâmplase.

Unii oameni spun că un bărbat nu ar trebui să plătească pentru acțiunile comise în adolescență. Dar femeia plătește prețul pentru tot restul vieții și la fel pățesc și cei care o iubesc”, a mai spus Padma Laskhmi.

Citește și: Arnold Schwarzenegger a făcut spectacol la Oktoberfest

Una din patru fete și unul din șase băieți sunt agresați sexual până la vârsta de 18 ani. Vorbesc acum deoarece vreau ca noi toți să luptăm ca fiicele noastre să nu cunoască această frică și rușine, iar băieții noștri să știe că trupurile fetelor nu există pentru plăcerile lor și că abuzuș are consecințe grave”, a încheiat femeia.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter