O celebră actriță din filmul „X-Men” a primit o amendă uriașă

De Oana Savin, pe
Fan Bingbing, cea mai bine plătită actriță din China, cunoscută pentru rolul din filmul „X-Men: Days of Future Past”, a fost amendată pentru evaziune fiscală. Acum, ea trebuie să plătească imensa sumă de 129 milioane dolari.

Actrița a dispărut din lumina reflectoarelor încă din luna mai, după ce în presă au apărut mai multe informații potrivit cărora, Bingbing ar fi evitat să își plătească impozitul pentru o sumă importantă de bani primită în urma unui rol.

După ce a fost găsită vinovată pentru evaziune fiscală, actrița a scris pe rețaua de socializare Weibo primul mesaj după multe luni de absență din spațiul virtual. Astfel, ea își cere scuze fanilor și Partidului Comunist pentru delictul comis.

Citește și: Johnny Depp rupe tăcerea după ce a fost acuzat de violență de fosta soție

Fără Partid şi fără politicile eficiente ale ţării, fără atenţia plină de iubire a maselor nu ar exista Fan Bingbing„, a scris starul chinez.

Mi-e atât de rușine pentru ceea ce am făcut. Îmi cer sincer scuze tuturor”, a mai scris Fan.

Acum, ea este nevoită să plătească statului chinez o amendă de nici mai mult nici mai puțin de 129 milioane dolari, relatează BBC.

Actrița în vârstă de 37 de ani este o vedetă în China, dar şi la Hollywood, după ce a jucat în filmul de succes „X-Men: Days of Future Past”, de Bryan Singer.

Citește și: Kanye West a mâncat o farfurie plină cu insecte, iar motivul este uimitor

Anul trecut, Fan s-a situat pe primul loc în topul Forbes al celor mai bogate celebrităţi din China, cu venituri de 43 de milioane de dolari.

Ea este una dintre cele cinci actriţe celebre care vor juca în viitorul thriller hollywoodian „355”, alături de Jessica Chastain şi Penelope Cruz.

Fan Bingbing nu va fi pusă sub acuzare dacă își va achita datoriile.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter