O cântăreață celebră va lăsa toată averea pisicilor

De Oana Dinu, pe Ultimul update Marți, 13 noiembrie 2018, 12:48
Cântăreața în vârstă de 78 de ani a declarat că nu are familie, dar are pisici și le va lăsa toată averea, așa cum este menționat în testament. 

Celebra cântăreaţă Amanda Lear, fosta muză a lui Salvador Dali și a altor artiști din anii ‘7o, cum ar fi David Bowie, trăiește în reședința ei din Saint-Rémy-de-Provence, Franța, alături de pisicile ei, conform ȘtirileProTv.

Vedeta a rămas singură după ce mama ei a decedat şi partenerul ei, Alain-Philippe Malagnac, a murit în 2000, în incendiul casei lor.

„Nu mai am părinți, nu mai am pe nimeni. Poate că asta îmi lipsește când vin sărbătorile. Mi-ar fi plăcut să am copii, veri… nu știu! Le am pe pisicile mele…”, a declarat ea pentru emisiunea “Le Divan”.

Amanda Lear a decis că nu vrea să-și lase averea pe mâna statului, motiv pentru care a scris un testament unde specifică faptul că tot ceea ce are va rămâne animăluțelor care îi țin companie zi de zi.

Amanda Lear

„Nu am familie, am pisici. Și lor le voi lăsa tot. Este stabilit în testament. Vor fi cele mai fericite pisici din lume”a explicat aceasta.

Artista a continuat: „Mi-am făcut testamentul anul trecut. Şi mi-am dat seama că, dacă mor mâine, las totul Statului. Aşteptaţi! Ce a făcut Statul pentru mine? Nu există motiv, deci nu-i las nimic! Nu… Voi lăsa opere, lucruri de genul acesta…”

Amanda Lear s-a retras din lumea artistică anul trecut, pe fond de oboseală, dar aceasta continuă să picteze și să scrie, urmând să lanseze o nouă carte, “Délires”.

Viața și cariera Amandei Lear

Cântăreață, fotomodel, pictoriță și prezentatoare de televiziune, Amanda s-a născut în 18 noiembrie 1939 și a copilărit în Franța și Elveția. A studiat pictura la Paris, după care a plecat la o școală din Londra. Aceasta ia contact cu viața de noapte londoneză după ce se împrietenește cu Brian Jones, membru trupei Rolling Stones.

În 1965, revine la Paris pentru o prezentare de modă și tot în această perioadă îl cunoaște pe celebrul pictor spaniol Salvador Dali, care și-o dorește drept muză. Din acel moment, viața ei se schimbă. La începutul anilor ‘7o îl cunoaște pe cântărețul David Bowie, de care se îndrăgostește, care o ajută să se lanseze în muzică. Cântecele ei au avut succes și a devenit una dintre cele mai apreciate cântărețe a acelor ani.

Au existat multe întrebări legate de sexualitatea acesteia. Mulți credeau că vocea ei ar putea fi de fapt a unui bărbat și că modul în care arată se datorează unei operații de schimbare de sex, dar Amanda Lear a dezvăluit că acest zvon era doar un şiretlic al sponsorului ei, scrie antena3.ro.

Citește și:

Stan Lee a murit. Creatorul celebrelor personaje Spiderman și Iron Man avea origini românești

Rugăciuni pentru Postul Crăciunului 2018

Sursă foto: northfoto.com

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter