Nunta Oanei Roman se apropie! Cum va arăta rochia de mireasă?

De Libertatea.ro, pe

Oana Roman are mari emoţii pentru că cel mai important eveniment din viaţa ei este foarte aproape. Pe 15 iunie, vedeta îşi va boteza fetiţa şi se va căsători cu alesul inimii ei, Marius. În emisiunea „Acces direct”, de la Antena 1, Oana a dezvăluit câteva detalii la de mult aşteptata petrecere.

Oana Roman este în focuri, pentru că cel mai frumos eveniment din viaţa ei se apropie cu paşi repezi. Vedeta se mărită în acest weekend cu alesul inimii ei, Marius, şi îşi va boteza şi fetiţa, pe micuţa Isabela.

Roşcata a dezvăluit în emisiunea „Acces direct”, de la Antena 1, faptul că rochia ei de mireasă va fi realizată din saten şi dantelă, în culoarea ivoire. Oana a prezentat şi verighetele, care sunt realizate din aur alb, iar inelul ei de cununie este încrustat cu diamante.

„Momentul 0 se apropie. Presiunea e din ce în ce mai mare. Rochia de mireasă e cu dantelă şi cu saten, e un model clasic, cu nu voal simplu… O să fie un moment al nostru, fără coregrafie. Vom face momentul cu voalul, cu aruncatul buchetului. Vom avea un covor alb, şi nu roşu. Pentru că e nuntă. Nu noi vom aştepta invitaţii cu paharele în mână, ci invers.

Citeşte mai multe pe Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter