Nu ne așteptam la asta! Cum arată Sharon Stone la 59 de ani

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 06 noiembrie 2017, 16:47
Sharon Stone a fost, cândva, un sex-simbol al Hollywood-ului, însă toate acestea sunt doar amintiri. Surprinsă de paparazzi zilele trecute pe o plajă din Miami, unde se relaxa alături de câțiva prieteni apropiați, Sharon, cu toate că și-a păstrat energia, și-a pierdut formele sexy de odinioară și a lăsat la vedere o piele lăsată și plină de celulită.

La 59 de ani, Sharon Stone, actrița care a intrat în istoria filmului grație secvenței din Instinct primar (Basic instinct) în care-și expunea cu nonșalanță trupul, și-a dezamăgit fanii cu ultima aparitie.

Sharon Stone

Sharon Stone a purtat un costum de baie întreg, negru, care a lăsat la vedere niște picioarele deloc tonifiate, o piele pătată și plină de celulită. Da, poate este normal la vârsta ei să arate așa, însă starul american nu pare să mai fi trecut pe la sala de fitness de ceva vreme bună. Să nu uităm că, în urmă cu doar doi ani, Sharon Stone a pozat goală și se putea mândri cu un trup de zeiță.

Sharon Stone

Fotografiile cu diva de la Hollywood au ajuns în presa internațională, iar comentariile internauților au fost destul de acide și depreciative, criticând-o pe Sharon că nu și-a mai dat interesul pentru aspectul său fizic.

Sharon Stone

Sharon Stone a fost căsătorită cu producătorul Michael Greenburg și, ulterior, cu ziaristul Phil Bronstein și are trei copii adoptați, pe Roan (15 ani), Laird (10 ani) şi Quinn (9 ani).

Citeste și – Sharon Stone a pozat goala pusca la 57 de ani

Citeste și – Oribil! Uite cum arată Sharon Stone nemachiată!

Sursă foto: Hepta.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter