O nouă modă stupidă la Hollywood. Uite cum îşi plimbă căţelul!

De Unica.ro, pe

Nu ne mai miră să vedem vedetele de la Hollywood cu un căţel în geantă. Dar această starletă a dus moda căţelului-accesoriu şi mai departe.
Pe lângă faptul că trebuie să poarte tot felul de „ţinute” care mai de care mai amuzante, acest căţel răsfăţat are parte şi de un alt tratament neobişnuit. El este plimbat adesea prin oraş, într-un cărucior…
Stăpână lui, Phoebe Price, o starletă de la Hollywood care se luptă de mult timp să devină o divă în toată regula. Deocamdată a rămas la stadiul de „vedetă de carton”, care ar face orice să atragă atenţia asupra sa. iar strădaniile ei se răsfrâng şi asupra bietului Henry, căţelul ei, care o însoţeşte peste tot. Uneori îl ţine în braţe, alteori într-o geantă specială, dar mai nou Phoebe obişnuieşte să-l plimbe în cărucior, întocmai ca pe un bebeluş.
phoebe price catel
Haiosul căţel este atât de obişnuit cu găselniţele stăpânei încât stă cuminte şi admiră peisajul la fiecare plimbare.
Şi asta nu e tot. După unele fotografii făcute de paparazzi s-ar părea că Henry are şi o… bonă. De multe ori, Phoebe a ieşit la plimbare însoţită de o doamnă al cărui rol părea a fi acela de a împinge căruţul câinelui, în timp ce stăpâna era ocupată să zâmbească paparazzilor.
phoebe price catel

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter