Mesajul emoționant găsit lângă un cățel abandonat în aeroport

De Amelia Matei, pe Ultimul update Luni, 10 iulie 2017, 12:01
Doar în SUA, anual, aproximativ 3,9 milioane de câini ajung în adăposturile pentru animale, principalul motiv fiind că stăpânii lor îi abandonează. Chewy, un cățeluș de doar trei luni, face și el parte din această categorie.

Patrupedul a fost găsit singur într-una din băile Aeroportului Internațional McCarren din Las Vegas. Era rănit și avea atașat de zgardă un bilețel cu un mesaj de la stăpâna lui, aparent o femeie care a fugit de o relație abuzivă. Ea susține că, din cauza violenței domestice, a fost nevoită să își abandoneze câinele. A plecat  pentru a scăpa de iubitul abuziv, dar nu a avut bani să plătească și biletul animalului de companie.

„Bună! Sunt Chewy! Stăpâna mea se afla într-o relație abuzivă și nu și-a permis să plătească transportul meu cu avionul. I s-a rupt sufletul când m-a abandonat, dar nu a avut altă opțiune. Fostul meu iubit a lovit câinele când ne certam și este rănit la cap. Probabil că are nevoie de un consult veterinar. Îl iubesc pe Chewy foarte mult – te rog iubește-l și ai grijă de el!”, scria pe bilețel.

Micuţul animal a fost predat unui centru de salvare al animalelor din Las Vegas. Membrii acestuia au postat pe Facebook fotografia cu câinele şi mesajul proprietarei, în speranţa că aceasta va vedea că patrupedul ei a ajuns pe mâini bune.

Cei care au aflat povestea lui Chewy au lăudat curajul femeii de a ieşi dintr-o relaţie abuzivă, iar centrul a primit numeroase cereri de adopţie al cățelului din rasa Chihuahua.

Citește și – A vrut să-și vândă cațelușii, dar nu spera să primească o lecție de viață

Citește și – O pisică s-a întors acasă cu un bilet misterios ascuns în zgardă

Foto – Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter