Nimeni nu a văzut-o timp de 10 ani. Cum arată astăzi Adela Noriega, actrița din telenovela „Amor Real”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 28 mai 2018, 11:42
Cu siguranță, toată lumea își amintește de Adela Noriega, delicata actriță cu chip angelic care ne-a încântat de-a lungul timpului cu rolurile sale. Ei bine, din anul 2008, aceasta s-a retras din lumina reflectoarelor, și-a închis conturile de socializare și nu a mai avut nicio apariție publică. De curând, însă, a revenit în mediul online și fanii speră să o revadă și pe micile ecrane.

Adela Noriega, supranumită Regina Telenovelelor, făcea furori în anii 90 cu rolurile sale din telenovele ca Guadalupe, Maria Isabel, El privilegio de amar (Dreptul de a iubi), Fuego en la sangre (Focul iubirii), însă ne-a intrat pe deplin în suflet cu rolul lui Matilde din Amor Real, una dintre cele mai îndrăgite telenovele de epocă, unde l-a avut ca partener pe Fernando Colunga, un sex-simbol al telenovelelor de odinioară.

Adela Noriega si Fernando Colunga in telenovela Amor Real

Adela Noriega și Fernando Colunga în telenovela Amor Real

Adela Noriega, care anul acesta va împlini 49 de ani, s-a retras din viața publică ca urmare a unei probleme de sănătate cu care aceasta s-a confruntat și despre care nu a dorit să ofere nicio informație în acești 10 ani, cu toate că nici nu a negat zvonul. Era celebră, era în plină ascensiune profesională, având câștigate deja 7 premii Tv y Novelas, și era curtată de unii dintre cei mai apreciați bărbați, însă, dintr-o dată, fără explicații, Adela Noriega a dispărut din peisajul monden. Acest fapt s-a petrecut imediat după ce a filmat telenovela Fuego en la sangre (Focul iubirii), în anul 2008. În toată această perioadă și-a asigurat traiul zilnic ca impresar.

Adela Noriega

Conform presei internaționale, se pare că frica de moarte a stat la baza deciziei radicale a actriței, iar această teamă își are rădăcinile în copilărie și adolescență, dat fiind că părinții săi au murit de tineri ca urmare a cumplitului diagnostic de cancer. Astfel, probabil pentru a se autoproteja, Adela Noriega a renunțat la marea sa pasiune, actoria, și s-a retras undeva în Los Angeles, cel puțin acolo a fost zărită o singură dată în tot acest timp. Ceea ce s-a evidențiat la momentul respectiv a fost faptul că actrița, recunoscută pentru talia sa subțire, luase enorm de multe kilograme în plus și era aproape de nerecunoscut.

Citește și – O știi din telenovele, dar azi e alt om. Și-a schimbat religia, numele și înfățișarea

Pe de altă parte, pe plan personal actrița a fost tot timpul foarte discretă și a evitat să se afișeze la brațul vreunui bărbat. Cu toate acestea, s-a zvonit că Adela Noriega ar fi avut o relație clandestină cu Fernando Carrillo, partenerul său din telenovela Maria Isabel, actor pe care, de asemenea, îl cunoaștem din telenovela Marimar, unde a jucat alături de îndrăgita Thalia. Adela Noriega a negat la momentul respectiv idila.

Adela Noriega si Fernando Carillo in telenovela Maria Isabel

Adela Noriega și Fernando Carrillo în telenovela Maria Isabel

De asemenea, Adela Noriega nu a vrut să recunoască niciodată legătura amoroasă pe care a avut-o cu actorul Eduardo Yañez, colegul său din telenovela Guadalupe și cunoscut românilor dintr-o varietate de telenovele, relatează Univision.com. Pe de altă parte, conform avocatului și jurnalistului mexican Rafael Loret de Mola, autorul cărții „Escándalos”, Adela Noriega ar fi fost marea iubire a fostului președinte mexican, Carlos Salinas de Gortari, cu care ar fi avut și un copil. Povestea de iubire a celor doi este relatată cu lux de amănunte în această carte și s-a petrecut în urmă cu 30 de ani, pe când aceasta avea doar 20 de ani. Acesta susține despre Adela că se ascunde de realitate, nu pentru că ar fi rea sau egoistă, ci pentru că este timidă și rușinoasă. De asemenea, de câte ori este contactată telefonic, pe numărul său privat răspunde o asistentă sau sora acesteia, niciodată actrița.

Citește și – Ți-o mai amintești pe Catherine Siachoque? Cum arată actrița de telenovele la 46 de ani

Adela Noriega si Eduardo Yanez in telenovela Fuego en la sangre

Adela Noriega și Eduardo Yañez în telenovela Focul Iubirii

Conform zvonurilor, Adela Noriega vrea să revină în telenovele și a fost la câteva castinguri în acest sens. Din păcate este foarte indecisă și a refuzat deja câteva oferte. Ultimul său mesaj în acest sens a fost postat pe Instagram la începutul anului 2018 și anunța, însă, că nu se va reîntoarce pe micile ecrane: „După atâța ani… nu mai sunt aceiași Adela de dinainte, dar sunt fericită și sunt împlinită cu tot ceea ce am reușit să construiesc în acești ani. Sunt fericită și așa voi continua. Vreau să vă informez că nu mă întorc în televiziune. Viața mea este așa cum am visat și așa vreau să rămână. Vă mulțumesc pentru mesajele și dovezile voastre de dragoste, dar rămânem în contact doar pe rețelele sociale.” – a transmis Adela Noriega.

Citește și – Cum arată Ruddy Rodriguez, actrița din telenovela “Mala Mujer”, la 50 de ani

Citește și – Cum arată Kate del Castillo la 20 de ani după telenovela “La mentira”. Actrița a pozat goală

Sursă foto: Facebook, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter