Ce schimbată e! Uite cum arăta Nicole Kidman în tinereţe

De Erika Chivu, pe

Aproape de nerecunoscut! Nicole Kidman s-a schimbat foarte mult de-a lungul timpului. E foarte frumoasă şi azi, la 45 de ani, dar pare cu totul altă persoană.
În 1989, când a filmat pelicula „Dead Calm” (foto dreapta), Nicole Kidman avea numai 22 de ani şi era o debutantă la Hollywood. Însă chipul angelic, părul creţ roşcat şi ochii atât de albaştri, i-au adus tot mai multe roluri care i-au permis să demonstreze că are şi talent.
Nicole Kidman este foarte frumoasă şi azi, la 45 de ani, însă este total schimbată şi nu e vorba doar de culoarea părului. Despre superba Nicole se spune că a suferit multe operaţii estetice şi că are faţa împietrită de atâtea injecţii cu botox. Deşi ea neagă „acuzaţiile”, este clar că într-un fel sau altul a ajutat un pic natura.
Cât de sexy e Nicole Kidman la 45 de ani! A pozat topless
Nicole Kidman a fost ieri la gala premiilor AACTA care s-a ţinut la Sidney, Australia. A fost una din cele mai frumoase prezenţe într-o rochie de un galben pal cu imprimeu floral argintiu şi o pereche de pantofi nude delicaţi. Ca de obicei, o prezenţă feminină şi elegantă.
Nicole Kidman a fost căsătorită cu Tom Cruise din 1990 până în 2001, iar din 2006 este fricită cu al doilea soţ, cântăreţul country Keith Urban.
Nicole Kidman, în rolul lui Grace Kelly. Vezi dacă seamănă
nicole kidman

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter