Nicole Cherry, adevărul despre operațiile estetice: „Nu aș avea de ce să mint”

De Unica.ro, pe

Nicole Cherry nu ezită să vorbească cu sinceritate despre ea, inclusiv atunci când vine vorba de operații estetice. Deși are doar 23 de ani, artista a apelat deja la medicii esteticeni și nu regretă că a luat astfel de decizii.

Nicole Cherry este foarte atentă la felul în care arată și are mare grijă de imaginea ei. Deși are un corp de invidiat, artista nu a ezitat să apeleze la medicii esteticeni pentru unele îmbunătățiri ale aspectului fizic.

Citește și: Dana Rogoz, o nouă schimbare de look. Cum arată acum actrița

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au propria piscină cu apă sărată. Cât i-a costat proiectul

Laura Cosoi a născut a treia fetiță. Ce nume au ales actrița și soțul ei pentru mezină

Carmen Grebenișan, decizie neașteptată la nici un an de la cununia cu Alex Militaru

Ce operații estetice are Nicole Cherry

La doar 20 de ani, aceasta și-a mărit bustul, cu acordul părinților ei. Pentru că a ales o mărime care să arate cât mai natural, nimeni nu a observat intervenția estetică.

Da, mi-am pus. Nu sunt genul de persoană care să mint, nu aș avea de ce să mint. Eu n-am avut niciodată (n.r sâni). Mama natură n-a fost generoasă cu mine pe partea aia și n-am privit-o niciodată ca pe ceva imposibil de făcut și pâna la urmă mi-am luat inima în dinți și am zis să fac pasul ăsta […] Mă simt mult mai bine, n-am exagerat, mărturisea artista în 2019 la Antena Stars.

Artista a mai apelat la medicii esteticeni și pentru a scăpa de gușă.

Ce să-mi faci și mie la față? Un tratament ceva… Să fiu și eu mai drăguță. Eu am hotărât să-mi facă această gușă… A zis că nu doare și că am nevoie de mai multe ședințe, a mărturisit ea în urmă cu mai mult timp.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter