Nicole Cherry, primele imagini de la cununia civilă cu Florin Popa. Cuplul își botează fiica în aceeași zi

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Joi, 19 mai 2022, 17:04

Nicole Cherry (23 de ani) marchează pe 19 mai 2022 două evenimente speciale, cununia civilă cu logodnicul ei, Florin Popa (31 de ani), și botezul fiicei lor, Anastasia Maria, născută pe 27 noiembrie 2021.

Nicole Cherry, primele imagini de la cununia civilă cu Florin Popa. Cuplul își botează și fiica

Petrecerea are loc într-un restaurant din Bolintin. Perechea are 300 de invitați. Atmosfera va fi întreținută de Andra, Damian Drăghici, Carmen Chindriș și de Trupa Feelings.

Solista a optat pentru o rochie creată de designerul Cristina Săvulescu. Luna trecută, Nicole a dezvăluit cine vor fi nașii Anastasiei.

„Așteptăm momentul cu nerăbdare. Ne dorim să o creștinăm, mai ales că am o conexiune foarte puternică cu Dumnezeu. E un eveniment important pentru întreaga familie. O să fie frumos, o să fie un început de vară cu mult soare. (…) Nașii vor fi prietenii noștri de familie, pe care îi cunosc eu de foarte mult timp, de la 14 ani, sunt nașii Anastasiei. Nașii de cununie vor fi oamenii apropiați sufletului nostru, din partea lui Florin”, a declarat artista în aprilie 2022, pentru WOWbiz.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Cum i-a spus Nicole Cherry iubitului ei că vor deveni părinți

Cum au reacționat părinții lui Nicole Cherry când au aflat că artista va deveni mamă

Între cântăreață și logodnicul ei este o diferență de vârstă de 8 ani, diferență pe care Nicole o consideră un avantaj. 

„Până să fiu cu el, am mai avut așa mici copilării cu băieți care erau de vârsta mea și, sincer, nu mă regăseam. Când eram de aceeași vârstă, mereu simțeam că eu sunt mai matură. Și de data asta chiar simt că e ceva potrivit. Adică e matur cât să poată să mă înțeleagă și câteodată să îmi facă și copilăriile, adică e frumos”, mărturisea solista în trecut.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter