Nicole Cherry, noi detalii despre botezul fiicei sale, Anastasia

De Adelina Duinea, pe

Nicole Cherry (23 de ani) a născut o fetiță, Anastasia Maria, pe 27 noiembrie 2021. În ianuarie 2022, solista dezvăluia că botezul Anastasiei va avea loc în luna mai.

Nicole Cherry, noi detalii despre botezul fiicei sale, Anastasia

„Am reușit să organizăm cât de cât botezul. Am parte și de ajutor, recunosc. Nu aș fi putut să mă descurc singură, pentru că avem destul de mulți invitați. Fiind și prima petrecere mare, ne-am dorit să avem toți oamenii pe care îi iubim alături de noi. E o listă foarte mare, chiar nu mă așteptam, și ne-au și răspuns pozitiv mulți dintre ei”, a declarat Nicole Cherry pentru WOWbiz.

Nicole a dezvăluit cine vor fi nașii Anastasiei.

„Așteptăm momentul cu nerăbdare. Ne dorim să o creștinăm, mai ales că am o conexiune foarte puternică cu Dumnezeu. E un eveniment important pentru întreaga familie. În luna mai se va întâmpla, o să fie frumos, o să fie un început de vară cu mult soare. (…) Nașii vor fi prietenii noștri de familie, pe care îi cunosc eu de foarte mult timp, de la 14 ani, sunt nașii Anastasiei, iar nașii de cununie vor fi oamenii apropiați sufletului nostru, din partea lui Florin”, a mai spus.

Nicole și Florin Popa (31 de ani) s-au logodit în octombrie 2021. Perechea se va căsători civil în ziua botezului.

„Cumva va avea loc cununia noastră, practic, dar pe cea religioasă o vom păstra pentru un eveniment din viitor. Dar va avea loc cununia, pur și simplu vom spune DA și ne vom axa pe evenimentul Anastasiei, pentru că vrem să fie despre ea, nu despre noi”, a mai declarat Nicole Cherry pentru WOWbiz.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Cum i-a spus Nicole Cherry iubitului ei că vor deveni părinți

Cum au reacționat părinții lui Nicole Cherry când au aflat că artista va deveni mamă

Între artistă și logodnicul ei este o diferență de vârstă de 8 ani, diferență pe care Nicole o consideră un avantaj. 

„Până să fiu cu el, am mai avut așa mici copilării cu băieți care erau de vârsta mea și, sincer, nu mă regăseam. Când eram de aceeași vârstă, mereu simțeam că eu sunt mai matură. Și de data asta chiar simt că e ceva potrivit. Adică e matur cât să poată să mă înțeleagă și câteodată să îmi facă și copilăriile, adică e frumos”, mărturisea cântăreața în trecut.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter