Nicole Cherry, dezvăluiri cu ochii în lacrimi despre cel mai greu moment din viața ei

De Unica.ro, pe

Nicole Cherry a vorbit cu lacrimi în ochi despre cel mai dificil moment din viața ei: pierderea bunicii. Artista a dezvăluit că regretă faptul că aceasta nu a apucat să o vadă în postura de mamă.

Nicole Cherry a povestit într-un interviu pentru emisiunea Teo Show că cel mai greu moment din viața ei a fost atunci când a pierdut pe bunica ei, în 2019. Cu ochii în lacrimi, artista a mărturisit că cel mai mult regretă că bunica ei nu a apucat să o vadă în postura de mamă.

Bunica înseamnă casa, locul. Se ducea și-mi făcea toate poftele. Îmi pare rău că nu a apucat să mă vadă în postura de mamă. Dar mă bucur că a apucat să mă vadă reușind în viață. Dacă ar fi acum aici, i-aș spune că am o fetiță cu ochii verzi.

Își dorea să fiu iubită și fericită. L-a cunoscu și s-a bucurat că am un băiat așa ca Florin, se ruga mereu pentru el. Eu mă rog în fiecare seară la ea, să mă ajute, a spus artista.

Nicole Cherry, botez și cununie în luna mai

Nicole Cherry (23 de ani) a devenit mamă pentru prima oară în data 27 noiembrie 2021. Artista a adus pe lume o fetiță, Anastasia. Nicole și partenerul ei de viață, Florin Popa (31 de ani) , s-au logodit în octombrie 2021.

Citește și: Oana Roman a dezvăluit că mama ei, Mioara Roman, a ajuns din nou la spital: „Nu se simțea bine”

Prima seară pe Insula Iubirii s-a încheiat cu un prim sărut neașteptat

LIVE UPDATE: Război în Ucraina

De ce nu vrea Alexandru Ciucu să-și lase fiicele să locuiască cu mama lor, Alina Sorescu

Pentru că micuța Anastasia a împinit deja patru luni, cei doi se pregătesc de botez. Evenimentul va avea loc în luna mai. Tot atunci, artista și logodnicul ei se vor căsători civil.

În luna mai, atunci când vom face botezul Anastasiei, eu și Florin vom avea și cununia civilă, dar adevărata nuntă o vom face atunci când va fi momentul potrivit. Acum, ne vom axa doar pe botezul micuței noastre, nu pe noi doi.

Chiar și invitația am făcut-o strict pentru botez. Ne dorim ca toată lumea, și noi de altfel, să acordam toată atenția acestui eveniment. Acum, este cu și doar despre Anastasia, a dezvăluit artista pentru click.ro.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter