Aurel Pădureanu, dezamăgit de Nicole Cherry și de familia ei: „Nu au zis niciodată un mulțumesc”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 31 martie 2022, 12:43

După decesul soției sale, Cornelia Catanga, Aurel Pădureanu spune că, în afara sărbătorilor, nimeni nu-l mai sună pentru a vedea cum se mai simte. Cornelia Catanga a murit în urma unui stop cardio-respirator, la vârsta de 63 de ani, pe 26 martie 2021.

Aurel Pădureanu, dezamăgit de Nicole Cherry și de familia ei: „Nu au zis niciodată un mulțumesc”

„Te uită ea familia, darămite cei străini. Nu mă mai sună nimeni să vadă dacă sunt bine, pentru că nu mai au niciun interes, nu mai trăiește Cornelia, ce să facem. Voi, presa, mai sunați să mă întrebați cum mă mai simt, dar în rest… nimeni. Îmi pare și mie rău. Oamenii ar trebui să fie mai buni și mai calzi mereu, nu doar în sărbători”, a declarat Aurel Pădureanu pentru Click!.

Aurel avea așteptări de la Nicole Cherry și de la familia ei, mama solistei fiind nepoata lui.

„Nu cerem nimic, niciun ban, ci doar puțină compasiune. Parcă de băiatul meu, de Alex, îmi pare rău, pentru că lui ar trebui să i se dea așa un pic de atenție, să fie scos din starea asta. Uite, a fost ziua mamei lui Nicole Cherry, putea să îl cheme și pe el, să mai uite un pic. Mama lui Nicole e nepoata mea, bunica ei e sora mea. Deci suntem frați”, a mai spus Aurel Pădureanu.

„Când era mică, Cornelia a luat-o de mână și a dus-o la Titus Munteanu și i-a spus să aibă grijă de ea. A băgat-o la televiziunea copiilor, a ajutat-o peste tot. Păcat, păcat că se uită lucrurile astea. Nu au zis niciodată un mulțumesc, sau să spună public despre Cornelia”, a încheiat.

Nu este prima oară când Aurel Pădureanu se declară dezamăgit de familia lui Nicole Cherry.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Care a fost ultima dorință a Corneliei Catangă înainte de a muri

Povestea de viață a Corneliei Catangă. Prin ce drame a trecut cântăreața

Cum i-a spus Nicole Cherry iubitului ei că vor deveni părinți

Cum au reacționat părinții lui Nicole Cherry când au aflat că artista va deveni mamă

În mai 2021, tatăl lui Nicole, George Ghinea, declara:

„Cred că dânsul a îmbătrânit. Sunt niște frustrări d-ale sale. Dacă l-am uitat? Ce putem spune? Eu cu domnul Mitică m-am întâlnit de 15 ori și sunt căsătorit cu soția mea de 29 de ani, sunt ceva ani. Dacă lui îi plac scandalurile, să facă în continuare acest lucru. Altă explicație nu am! Am zis că are anumite frustrări pentru că așa se înțelege. Să te duci la televizor și să spui unei țări întregi că te-a uitat neamul, nu este frumos”.

Ulterior, Aurel Pădureanu a replicat:

„Nu mă interesează acest om. Îmi este și scârbă să vorbesc despre un om care nu are caracter. Pentru mine, acest om nu reprezintă nimic. Zero ori zero este egal cu zero. Eu și soția mea Cornelia am luat-o de mână pe Nicole și am dus-o la Titus Munteanu, ca să o vadă. Nicole este fata nepoatei mele. Eu știu multe despre familia asta, dar mai bine las lucrurile așa cum sunt”.

„Pentru mine, omul acesta nu reprezintă nimic, știu că a fost la înmormântarea soției mele, l-am văzut. El, înainte de a face cariera asta, a fost șofer și acum a ajuns mare impresar. Nu doresc nimic de la el, doar să stea de vorbă cu mine, atâta tot. Mă simt gol sufletește, mă duc și acum la cimitir, la Cornelia, și plâng și îmi urlu durerea. Eu nu am nimic cu fetița aceea, ei sunt oameni răi, nu Nicole”, a încheiat.

În noiembrie 2021, Nicole a devenit mamă pentru prima oară. Artista a dat naștere unei fetițe, Anastasia Maria, pe 27 noiembrie.

Foto: Facebook; Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter