Nicole Cherry, momente de panică. Ce a pățit artista

De Unica.ro, pe
Nicole Cherry și-a anunțat fanii de pe rețelele de socializare că a trecut prin momente de panică, după ce a rămas blocată în lift. 

În timp ce încerca să ajungă la etajul 15 al blocului unde locuiește împreună cu iubitul său, Florin Popa, artista a rămas blocată în lift. Speriată că nu are semnal la telefon să anunțe pe cineva, a apăsat butonul de panică.

„Am rămas blocată în lift. M-am speriat puțin, puțin mai mult. Mai stau și la etajul 15 și pe lângă asta nici nu e semnal deloc. Am apăsat eu pe alarmă și imediat și-a revenit și m-a lăsat la 14, că acolo am rămas blocată, și un etaj am luat-o pe scări. Nu venea cel de-a doilea lift și în ăsta în care am rămas blocată nici că nu mai urc”, a spus Nicole Cherry în InstaStory.

Nicole Cherry locuiește cu iubitul ei

Nicole Cherry (22 de ani) trăiește de aproximativ trei ani o frumoasă poveste de dragoste cu Florin Popa, un tânăr din Teleorman care are o afacere online cu accesorii GSM. Tatăl artistei a fost cel care le-a făcut cunoștință, după cum a mărturisit aceasta la Interviurile VIVA! din 2018.

„Da, aşa s-a întâmplat. (n.r.tatăl ei i-a făcut cunoştinţă cu actualul iubit). (…) Îmi place că e matur, că e sigur pe el, pe ceea ce face şi chestia asta îmi dă şi mie o siguranţă. Se gândeşte foarte mult la afacerea lui, e independent.”

Cei doi locuiesc de ceva timp împreună, însă nu s-au grăbit să facă pasul cel mare.

„Perfectă nu este nicio relație. Deci, clar nu o să spun că este perfectă, dar aș putea spune că este echilibrată. Avem un echilibru care ne ajută să trecem peste orice”, a spus Nicole Cherry pe pagina sa de Instagram în urmă cu mai mult timp.

Artista a dezvăluit și cum se înțelege cu părinții iubitului ei: “Mă înţeleg foarte bine cu viitorii mei socri. Pe ai mei părinți, el îi cunoştea dinainte să fim noi împreună. Lui i-a fost uşor să se acomodeze. Nici mie nu mi-a fost greu, pentru că are nişte părinţi foarte cumsecade. Mă simt bine în compania lor.”

Intră în GALERIA FOTO să vezi mai multe imagini cu Nicole Cherry și iubitul său.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter