Nicole Cherry, enervată de fani: „Nu am ce să vă spun drăguț”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 04 noiembrie 2021, 12:52

Nicole Cherry va deveni mămică în curând, iar fanii săi îi trimit o mulțime de sfaturi legate de creșterea fetiței sale. Vedeta s-a enervat din cauza mesajelor în care i se spune că ar trebui să își dea pisica pentru că nu e bine să stea în preajma copilului.

Nicole Cherry, care într-o lună va aduce pe lume o fetiță, Anastasia, s-a arătat extrem de deranjată de sfaturile urmăritorilor săi cu privire la pisica sa și faptul că nu ar trebui să stea în preajma micuței ei.

Nu îmi mai dați mesaje în legătura cu Lia, că nu face bine copilului, că nu trebuie în sarcină, că nu știu ce. Nu-mi dau pisica. Mi-am ascultat medicul, medicul mi-a zis că nu e nicio problemă, așa că nu-mi mai scrieți lucrurile astea, e enervant. Nu am ce să vă spun drăguț pentru că mă enervează.

O iubesc foarte tare, bineînțeles că vom avea grijă și va fi tunsă în momentul în care ajunge Anastasia acasă și nu va sta bot în bot cu ea, nu o să doarmă cu ea, dar nu mai spuneți lucururile astea. În momentul în care ai animal te atașezi extraordinar de tare și e ca și cum ai avea un copil.

Cel puțin în cazul meu așa este (…) Lia o să aibă aceeași viață sau cel puțin vom încerca să îi oferim atenția de care are nevoie, să o accepte pe Anastasia, pentru că asta este foarte important. Sunt sigură că se  vor înțelege de minune și Anastasia o să fie sănătoasă și o să crească nemaipomenit având un animal, le-a transmis artista.

Nicole Cherry, mesaj pentru fani

Așa cum era de așteptat, Nicole Cherry a primit și mesaje de la fanii care s-au arătat deranjați de cerințele ei și care i-au reproșat că ea a fost cea care și-a expus sarcina.

Citește și: Cum i-a spus Nicole Cherry iubitului ei că vor deveni părinți

Cum se simte Nicole Cherry în ultimul trimestru de sarcină. „Creștem frumos, zic eu”

Când se vor căsători Nicole Cherry și Florin Popa. „Vreau să fac mai multe lucruri înainte”

Cum a fost Nicole Cherry cerută în căsătorie. „A fost ceva spontan”

Îmi cer scuze dacă v-am enervat. Dar nu era mai bine să-mi dați unfollow sau să îmi dați block? Uite, pe cine am deranjat, vă rog să-mi dați-mi mesaj că eu acum vă dau block, le-a răspuns viitoarea mămică.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter