Nicole Cherry, dezvăluiri despre noul ei iubit

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 10 august 2021, 11:24
Nicole Cherry a făcut primele declarații referitoare la noul ei iubit, cu care deja s-a afișat pe rețelele de socializare. Artista a spus că relația sa cu Florin Popa merge foarte bine.

Momentan suntem la început. Și nu e greu. Oricum relațiile sunt frumoase la început. Sperăm să o ținem așa”, a declarat Nicole în cadrul unui interviu.

Eu îl văd ca pe un om matur și înțelegător. Vreau să cred că și eu sunt suficient de matură și într-o relație e important să ne înțelegem unul pe celălalt și să îl accepți pe cel de lângă tine cu tot cu defecte. Pentru că eu nu cred că oamenii se schimbă”, a mai spus cântăreața.

De curând, „Cireșica” a postat pe Instagram o fotografie în care apare alături de Florin, imaginea fiind însoțită de mesajul: „Fericirea stă bine pe noi”.

View this post on Instagram

Happiness looks good on us ❤️

A post shared by Nicole 🍒 (@nicolecherry) on

La scurt timp, cântăreața a primit mii de mesaje de felicitare.

Nicole Cherry, despre fostul iubit

Nicole Cherry a precizat că părinții îi dau sfaturi în privința relațiilor. Se pare că tatăl ei a avertizat-o în legătură cu fostul ei iubit, dar ea nu a ținut cont de părerea lui.

După ce s-a despărțit de fostul ei iubit, artista a declarat: „Timpul demonstrează care este adevărul. Pe mine nu mă afectează, contează ce sunt eu ca om. Eu dau cât trebuie oamenilor și nu sunt genul de persoană care crede că nu trebuie să spui niciodată, niciodată. Până nu experimentezi tu, nu știi cum să gestionezi lucrurile pe mai departe. Părinții mă susțin, dar îmi și atrag atenția”.

Tata a râs și nu am dezbătut subiectul, nu m-am simțit rănită, n-am acumulat sentimente profunde. Am învățat să accept situația în sine. Eu nu las pe cineva să profite de mine”, a mai spus atunci Nicole.

În prezent, Nicole Cherry locuiește împreună cu părinții și susține că se simte bine așa și nu este pregătită să stea singură.

Citește și: Lidia Buble nu se grăbește să ajungă la altar: „Sunt prea copilă deocamdată”

Citește și: Catrinel Sandu a dezvăluit cum a cucerit-o iubitul său, Steve 

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter