Nicole Cherry, cerută în căsătorie. Primele imagini cu inelul de logodnă

Nicole Cherry a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Florin Popa. Artista a ținut să împărtășească și cu fanii săi această bucurie și a publicat mai multe imagini cu inelul de logodnă.

Nicole Cherry, în vârstă de 22 ani, și iubitul ei, Florin Popa, s-au logodit după trei ani de relație. Cântăreața a mărturisit că este atât de fericită încât și-a dorit să împărtășească cu toată lumea faptul că a spus „DA” și a publicat o serie de imagini cu inelul de logodnă.

Pentru totdeauna, a scris artista în dreptul unei imagini cu inelul de logodnă.

Asta e ultima, promit! Sunt fericită… nu m-am putut abține, a mai spus Nicole Cherry în descrierea unei fotografii în care ține în brațe un imens buchet de trandafiri albi.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Nicole 🍒 (@nicolecherry)

Citește și: Fiica cea mică a lui Mihai Petre a împlinit 3 ani. Cât de frumoasă este Ariana

Actorii Lily-Rose Depp și Austin Butler, surprinși sărutându-se pe străzile din Londra

De ce s-a despărțit Mihaela Bilic de Constantin Stan, actualul soț al Andreei Berecleanu

Exclusiv! Denise Rifai a recunoscut care sunt plăcerile ei vinovate

Nicole Cherry, despre nunta cu Florin

În luna decembrie, Nicole Cherry și Florin vor deveni părinți pentru prima oară. Artista va aduce pe lume o fetiță. Micuța va purta numele „Anastasia”. Despre nunta cu tatăl fetiței ei, cântăreața a spus că va fi, cel mai probabil, anul viitor.

Momentan am fost prea ocupată și entuziasmată să mă gândesc la baby Anastasia. M-am visat mai mult mama decât mireasă. Ne dorim o nuntă «normală», de care să ne putem bucura fără restricții.

Cel mai probabil se va întâmpla anul viitor, nu vreau să grăbesc lucrurile. Fiind impulsivă și spontană, cred că mă voi duce să probez rochii. Când va fi cazul și pe care mi se pune pata, aceea va rămâne, a declarat cântăreața, potrivit cancan.ro.

Sursă foto; Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter