Nicole Cherry ar fi însărcinată pentru prima oară

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 07 iunie 2021, 12:45

Nicole Cherry (22 de ani) trăiește de aproape trei ani o frumoasă poveste de dragoste alături de iubitul său, Florin Popa, un bărbat cu opt ani mai în vârstă ca ea, care are o afacere online cu accesorii de telefonie mobilă. Artista a mărturisit că-și dorește o familie numeroasă, cu trei copiii, iar acum, în presa mondenă, au apărut primele zvonuri cum că ar fi însărcinată. Potrivit publicației ciao.ro, Nicole Cherry și Florin Popa ar urma să devină părinți pentru prima dată. Informațiile au apărut după ce Nicole și iubitul ei au fost surprinși la o petrecere la care a cântat Damian Drăghici, iar artistei i s-ar fi văzut burtica de gravidă. Imaginile de la petrecerea respectivă au fost postate pe rețelele de socializare de Malina Avasiloaie, o prietenă a cuplului.

Nicole Cherry și iubitul ei locuiesc împreună

Nicole Cherry și partenerul ei de viață s-au cunoscut prin intermediul tatălui artistei.

„Da, aşa s-a întâmplat. (n.r.tatăl ei i-a făcut cunoştinţă cu actualul iubit). (…) Îmi place că e matur, că e sigur pe el, pe ceea ce face şi chestia asta îmi dă şi mie o siguranţă. Se gândeşte foarte mult la afacerea lui, e independent”, mărturisea cântăreața în urmă cu câteva luni.

Cei doi locuiesc de ceva timp împreună, dar nu au vorbit încă de căsătorie.

„Perfectă nu este nicio relație. Deci, clar nu o să spun că este perfectă, dar aș putea spune că este echilibrată. Avem un echilibru care ne ajută să trecem peste orice”, a spus Nicole Cherry pe pagina sa de Instagram în urmă cu mai mult timp. Artista a dezvăluit și cum se înțelege cu părinții iubitului ei: “Mă înţeleg foarte bine cu viitorii mei socri. Pe ai mei părinți, el îi cunoştea dinainte să fim noi împreună. Lui i-a fost uşor să se acomodeze. Nici mie nu mi-a fost greu, pentru că are nişte părinţi foarte cumsecade. Mă simt bine în compania lor.”

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter