Nicolai Tand: “Eu zic că tre­buie să mănânci de toate, dar cumpătat”

De Viva.ro, pe

Acum 20 de ani, când a plecat din România ca să descopere lumea, Nicolai Tand (Top Chef) a fost nevoit să doarmă o bună bucată de vreme prin case părăsite. Acum, la 39 de ani, se poate lăuda cu un apartament într-un complex rezidenţial, cu o logodnică fost model şi cu doi copii frumoşi, Ilona (2 ani) şi Iancu (2 luni).
Ni se întâmplă frecvent să fim printre primii care vizitează casa unei vedete pentru un material exclusiv. De data asta, însă, ne-am întrecut pe noi înşine, vizitând o casă atât de nouă, încât proprietarii se mutaseră cu doar trei săptămâni în urmă. Nicolai şi Monica le dădeau in­dicaţii celor responsabili cu mobila de bucătărie când am ajuns noi, aşa că am fost preluaţi de Ilona, fetiţa lor, care ne-a întrebat pe rând cine suntem şi ce vrem, după care cei mai norocoşi din­tre noi au primit şi un pupic.
Juratul Top Chef (emisiunea care va reveni din toamnă la Antena 1), trece printr-o perioadă extrem de plină, făcând sla­lom între restaurantul său, La Cantine de Nicolai, casă şi recent lansatul său blog, reteteleluinicolai.ro. În plus, în curând se va căsători cu Monica, pe care a cunoscut-o în perioada în care a locuit la Paris, iar nunta va avea loc în Maramureş, ţinutul său natal, de care este extrem de ataşat.
Vezi continuarea pe viva.ro. CLICK AICI!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter