Nicole Cherry, în ipostaze fierbinți cu iubitul la malul mării

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 03 august 2020, 12:55

De doi ani de zile, Nicole Cherry trăiește o frumoasă poveste de dragoste. În vârstă de 21 de ani, îndrăgita cântăreață și-a găsit fericirea în brațele lui Florin Popa (29 de ani).

Cu prilejul anviersării a doi ani de relație, Nicole și Florin au petrecut un sejur romantic la malul mării. Artista și-a surprins într-un mod plăcut fanii, postând pe rețelele de socializare o fotografie fierbinte cu ea și cu iubitul, în timp ce se aflau pe plajă.

Postarea cântăreței a strâns rapid peste 85.000 de aprecieri și multe mesaje preciative și urări de bine. Vezi poza cu cei doi, în galeria foto de mai jos:

Nicole Cherry și iubitul său, care este cu 8 ani mai mare ca ea, locuiesc deja împreună și se pare că au planuri de căsătorie în viitorul apropiat: „Mă înţeleg foarte bine cu viitorii mei socri. Pe ai mei părinți, el îi cunoştea dinainte să fim noi împreună. Lui i-a fost uşor să se acomodeze. Nici mie nu mi-a fost greu, pentru că are nişte părinţi foarte cumsecade. Mă simt bine în compania lor” – spunea Nicole Cherry, nu cu mult timp în urmă, potrivit click.ro.

Citește gratuit ediția de august a revistei Unica. O găsești AICI

sursa foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter