Natalia Oreiro, schimbare radicală de look

De Mădălina Manole, pe
Natalia Oreiro pare că a descoperit secretul tinereții fără bătrânețe, Actrița, cu excepția câtorva riduri apărute în zona ochilor, pare că este același Înger Sălbatic care ne-a cucerit inimile în urmă cu exact 20 de ani în telenovela cu același nume.

Ei bine, totuși o schimbare a intervenit în look-ul frumoasei actrițe, însă este vorba de o schimbare care nu a făcut decât să o întinerească mai mult.

Cambio 💇🏻‍♀️ #reloca

A post shared by club de fans de Natalia Oreiro (@natalia_oreiro_official) on

Natalia Oreiro a avut curajul să renunțe la pletele care au definit-o până acum în favoarea unei tunsori chic, care o avantajează de minune. Cu toate că a experimentat de-a lungul timpului mai multe culori, de la roșu aprins, blond platinat și până la negru, niciodată nu și-a tăiat atât de mult din lungimea părului.

Natalia Oreiro

Se pare, însă, conform presei internaționale, că schimbarea de look are legătură cu un nou rol pe care actrița îl va juca în Reloca, versiunea argentiniană a comediei spaniole Sin Filtro.

Natalia Oreiro

Natalia Oreiro, în vârstă de 40 de ani, este căsătorită din anul 2001 cu muzicianul Ricardo Mollo, în vârstă de 60 de ani, și au împreună un băiețel, în vârstă de 6 ani, pe nume Merlin Atahualpa.

Natalia Oreiro

Citește și – Dincolo de telenovela “Teresa”: Povestea de dragoste dintre Angelique Boyer și Sebastian Rulli

Citește și – O știi din telenovele, dar azi e alt om. Și-a schimbat religia, numele și înfățișarea

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter