Naomi Campbell a dezvăluit care sunt alimentele pe care le evită VIDEO

De Oana Savin, pe
Naomi Campbell a dezvăluit ce alimente evită atunci când merge la cumpărături. Supermodelul s-a filmat în timp ce se afla în supermarket și le-a dat admiratorilor ei câteva detalii despre alimentația sa.

Campbell, în vârstă de 49 de ani, a postat pe platforma Youtube o înregistrare video în care apare făcând cumpărăturile într-un supermarket.

Aceasta a precizat că a fost nevoită să scoată glutenul, carbohidrații și produsele lactate din alimentația sa din cauza unor schimbări metabolice.

Acestea erau produsele pe care îmi plăcea cel mai mult să le mănânc atunci când ajungeam noaptea târziu acasă de la un eveniment și mă întindeam în pat ca să mă uit la televizor, ca toată lumea”, spune Naomi în filmuleț.

Supermodelul susține că nu îi place să își facă cumpărăturile online și vrea să își aleagă singură fructele. Mai mult, pentru ea cumpărăturile alimentare sunt „terapeutice”.

Iubesc para japoneză. Trebuie să mănânc mai puține dulciuri și mai multe fructe. Acum că m-am lăsat de fumat tind să mănânc mai multe dulciuri, dar trebuie să consum mai multe fructe și nu dulciuri”, a mărturisit Naomi Campbell.

De curând, modelul a dezvăluit că este obsedată de curățenie și că imediat ce urcă într-un avion socate șervețele antibacteriene și șterge totul în jur.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter