Muzicianul Paul McCartney a fost decorat de regina Angliei

De Oana Dinu, pe Ultimul update Vineri, 04 mai 2018, 20:50
Muzicianul și compozitorul Paul McCartney a fost decorat de regina Angliei, Elisabeta a II a, cu ordinul Companion of Honour, în cadrul unei ceremonii ce s-a desfășurat la Palatul Buckingham.

Paul McCartney, în vârstă de 75 de ani, a primit titlul Companion of Honour, la 20 de ani după ce a fost înnobilat de regina Elisabeta a II-a, care i-a acordat titlul de Cavaler Onorific al Ordinului Imperiului Britanic. Ceremonia s-a desfășurat la Palatul Buckingham, conform Dailymail.com.

Paul McCartney și Regina Elisabeta a II-a

Paul McCartney și Regina Elisabeta a II-a

Cântăreţul britanic Paul McCartney, fost solist şi basist al trupei The Beatles, a primit această distincție regală pentru contribuția sa deosebită în domeniul muzical. Acesta a fost însoțit de frumoasa lui soție, Nancy Shevell (58 de ani).

„Este o imensă onoare pentru mine şi familia mea şi mă gândesc cât de mândri ar fi fost mama şi tatăl meu din Liverpool dacă ar fi văzut asta. Sunt foarte fericit pentru această onoare imensă și cum știrea vine în weekend-ul cu ziua mea de naștere și Ziua Tatălui, asta o face colosală”, a spus Paul McCartney.

 

Muzicianul Paul McCartney a fost decorat de regina Angliei - Paul McCartney și Regina Elisabeta a II-a

Muzicianul Paul McCartney a fost decorat de regina Angliei la Palatul Buckingham

Echivalentul feminin al acestui titlu – Dame of Honour – a fost primit de fosta balerină Darcey Bussell, după 30 de ani de carieră.

Ordinul „Companion of Honour” a fost fondat în 1917, în semn de recunoaștere pentru realizările remarcabile ale unor personalități din diferite domenii. Nu pot exista mai mult de 65 de astfel de titluri în acelaşi timp.

Citește și:

Dana Rogoz a fost luată peste picior de funcționarii primăriei din cauza unui copac

Richard Gere, acuzat de furtul unui proiect cinematografic

Sursă foto: northfoto.com

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter