Motivul incredibil pentru care Channing Tatum s-a lăsat de facultate

De Oana Savin, pe
Este unul dintre cei mai apreciați actori ai momentului, iar în anul 2012 a fost votat „cel mai sexi bărbat în viață”. Dar trecutul lui Channing Tatum este unul destul de tumultos.

A avut succes în mai multe domenii – a fost dansator, actor și comediant. Dar ceea ce nu știi este că Channing Tatum a fost și stripper, nu doar în filme, ci în viața reală.

Cunoscut pentru dansurile sale spectaculoase din franciza „Step Up”, înainte de a lua cu asalt scena de la Hollywood, el a performat pe scene total diferite.

Mai exact, el a renunțat la facultate pentru a deveni stripper.

După a a abandonat facultatea la vârsta de 19 ani, el a devenit stripper și se pare că unul foarte bun.

Deși trecutul său a servit drept inspirație pentru filmul „Magic Mike”, actorul a afirmat că se bucură că acele zile s-au încheiat.

Nu a fost nimic glamuros, așa că nu simt lipsa zilelor în care eram stripper”, a afirmat Tatum.

Citește și: Tom Cruise a cărat bagaje pentru a-și câștiga existența

El a recunoscut, în cadrul unui interviu că a vrut să se facă stripper pentru a câștiga bani, însă pe atunci nu știa că dansatorii câștigă atât de puțini bani.

Poți lucra 10 ore pe zi pentru salariul minim – acestea sunt oportunitățile pentru un tânăr fără facultate”, a afirmat Channing.

Deși era foarte apreciat de către doamne, el a mărturist că nu câștiga atât de mult pe cât și-ar fi dorit.

Într-o noapte bună făceam 150 dolari. Nu atât de mult pe cât credeți. Într-o noapte proastă, 70 dolari, chiar 50 câteodată”, a povestit actorul.

El și-a amintit de un moment ciudat pe care l-a trăit într-o seară.

Odată, în timp ce îi dansam unei doamne un dans în poală, doamna spune: Oh Dumnezeule! Uită-te la tine! Îmi amintești de nepotul meu și apoi m-a apucat de fund. M-a lovit ca o grenadă”, a confesat el.

Numele de scenă al lui Channing Tatum

Ceea ce este și mai interesant este numele de scenă al lui Tatum. Cât a fost stripper el s-a numit Chan Crawford. Numele l-a primit de la o persoană cu care lucra.

Bănuiesc că atunci când ieși pe scenă în tanga, ultimul lucru de care îți faci griji este numele tău”, a afirmat Channing, întrebat fiind dacă s-a simțit jenat la acea vreme de către numele său de scenă.

Performanțele sale au putut fi apreciate de doamne doar opt luni.

Citește și: Meseria pe care Beyonce a avut-o în tinerețe și pe care încearcă să o ascundă

După ce a realizat că nu are un viitor în acest domeniu, el a devenit model, prezentând pentru case de modă faimoase. De asemenea a mai apărut în reclame la băuturi carbogazoase.

De aici și până la aparițiile sale pe marele ecran a fost un pas mic.

În urma primelor două filme „Step Up”, el a câștigat milioane de dolari.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter