Channing Tatum și Zoë Kravitz, cel mai nou cuplu de la Hollywood

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 24 august 2021, 16:19

Channing Tatum (41 de ani) și Zoë Kravitz (32 de ani) formează cel mai nou cuplu de la Hollywood. Perechea a fost fotografiată pe 18 august 2021 plimbându-se în New York. Fotografiile cu perechea le găsiți mai jos!

„Petrec mult timp împreună, se distrează. Sunt mai mult decât prieteni apropiați sau colegi de muncă. Relația lor s-a dezvoltat în ceva mai mult”, a declarat o sursă pentru E! News.

Channing Tatum și Zoë Kravitz, cel mai nou cuplu de la Hollywood

Cuplul s-a cunoscut pe platourile de filmare ale thrillerului Pussy Island, pe care Zoë îl regizează și în care Channing este distribuit. Pelicula va reprezenta debutul regizoral al actriței.

„Chan a fost prima mea alegere, cel la care m-am gândit când am scris acest personaj”, a declarat Zoë. „După ce am urmărit show-urile lui live și filmul Magic Mike, mi-a dat de înțeles că este cu adevărat un feminist și am vrut să colaborez cu cineva care este interesat în mod clar de acest subiect.”

Citește și:

Solista Perrie Edwards din trupa Little Mix a născut. Primele imagini cu bebelușul

Hilary Duff, infectată cu tulpina Delta a noului coronavirus

Motivul nobil pentru care Angelina Jolie și-a făcut cont de Instagram

„Am fost șocat când Zoë m-a sunat pentru acest rol. Nu o cunoșteam. I-am urmărit filmele și știam că a produs High Fidelity, pe care l-am văzut, dar nu știam că este la acest nivel în care își dorește să regizeze. Am întrebat-o de ce s-a gândit la mine.

Nimeni nu mi-a dat șansa de a juca un astfel de rol. (…) Am fost speriat, dar și eliberat să am o astfel de conversație liberă în care mi s-a permis să gafez, să spun și lucruri greșite”, a mărturisit actorul.

Timp de doi ani, din 2019 până în 2021, Zoë a fost căsătorită cu actorul Karl Glusman (33 de ani). Înaintea relației cu Zoë, Channing a format un cuplu cu artista Jessie J (33 de ani). Perechea s-a despărțit în octombrie 2020. Anterior, actorul a fost căsătorit cu actrița și dansatoarea Jenna Dewan (40 de ani).

Jenna și Channing și-au anunțat separarea în luna aprilie a anului 2018, depunând actele de divorț în luna octombrie a aceluiași an. Fostul cuplu s-a căsătorit în anul 2009, după ce s-a îndrăgostit pe platourile de filmare ale peliculei Step Up, în anul 2006. Împreună au o fiică, Everly, în vârstă de 8 ani.

Foto: Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter