Ce facultate a urmat, de fapt, Monica Gabor

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 02 august 2021, 17:41

Monica Gabor (33 de ani) și-a dorit încă din copilărie să aibă o carieră în modelling. Astfel, începând de la doar 16 ani, Monica a făcut demersuri în acest sens. A debutat pe podium, însă nu și-a neglijat studiile.

Ce facultate a urmat, de fapt, Monica Gabor

La examenul de Bacalaureat susținut în anul 2006, Monica a obținut media 9,27. În același an, modelul s-a căsătorit cu Irinel Columbeanu (64 de ani). Din mariajul cu acesta, Monica are o fiică, Irina, în vârstă de 14 ani.

Fosta pereche s-a separat în anul 2011, după aproape 5 ani de mariaj. În ciuda faptului că a devenit soție și mamă la vârste fragede, Monica a urmat și studii superioare în cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative din București.

Modelul a urmat Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul SNSPA, pe care a absolvit-o cu nota 10, potrivit Spynews.

Monica Gabor și Mr. Pink s-au despărțit?

Monica s-a despărțit recent de partenerul ei de viață, afaceristul Mr. Pink, după 10 ani de relație. Până acum, modelul nu a făcut nicio declarație, însă a șters fotografiile cu Mr. Pink de pe Instagram, iar surse apropiate fostului cuplu au vorbit despre motivul despărțirii.

„Nu putea face nicio mișcare, era tot timpul sub controlul lui. Era monitorizată în permanență. Avea voie să facă cumpărăturile doar de pe net sau de la un supermaket de lux din zonă, unde Mr. Pink cunoștea pe toată lumea.

Citește și:

Kamara, îndrăgostit de Geanina Ilieș: „Pe bune, chiar m-am îndrăgostit de ea”

Cum arată acum actrița din „Clona”? Giovanna Antonelli are 45 de ani

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Junior, fotografie rară din vacanță. Cum a fost surprins cuplul

Se urcau în mașină și plecau unde voia el. Moni niciodată nu știa unde merge. Ea nu avea servitori în casă, făcea singură toată treaba și nu avea voie să primească musafiri. Înainte ca Irina să se mute în America, ea putea pleca să o viziteze doar cu acordul iubitului.

Mr. Pink știa fix la cât decolează și aterizează avionul și tot ceea ce făcea Moni din momentul în care ajungea în România. După ce fetița a venit la ea, nu a mai avut voie să meargă în țara sa natală”, au declarat surse apropiate fostei perechi.

Irinel Columbeanu: „O furtună într-un pahar cu apă”

În urma informațiilor apărute în presă, Monica a postat în mediul online un fragment dintr-un interviu oferit de actorul Denzel Washington. În videoclip, Denzel spune: „Ai grijă în ceea ce crezi. (…) Dacă nu citești ziarele, ești neinformat. Dacă le citești, ești dezinformat. (…)

Care este efectul pe termen lung în a avea prea multă informație? Unul dintre efecte este să fii primul, nu neapărat să fie adevărat. Deci, ce responsabilități aveți voi? Să spuneți adevărul, nu doar să fiți primii.

Trăim într-o societate în care trebuie să fii primul, cui îi pasă? Dă-o. Nu ne pasă cine are de suferit, nu ne pasă cine este distrus, nu ne pasă dacă este adevărat. Doar spune-o și vinde-o”.

Despre informațiile din presă, Irinel Columbeanu a declarat: „Am aflat acum o oră, din presă. Din ce am văzut, un domn Paul Mantea e la originea acestui zvon. Lumea se mai ceartă într-un cuplu. După părerea mea, e o furtună într-un pahar cu apă”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter