Monica Tatoiu, despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghcampf: „Un bărbat care a înșelat o dată, o are în sânge”

Laurențiu Reghecampf (45 de ani) a declarat că a depus actele de divorț de Anamaria Prodan (48 de ani), după un mariaj de 13 ani. După ce în mediul online au apărut fotografii cu antrenorul și cu presupusa lui amantă, Anamaria Prodan a oferit o declarație oficială privind divorțul. Ulterior, Monica Tatoiu a vorbit despre relația dintre impresară și antrenor.

Monica Tatoiu, despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghcampf: „Un bărbat care a înșelat o dată, o are în sânge”

„Eu i-am spus că nu e bine (n.red.: căsnicia cu Reghe). E greu să trăiești cu o femeie cu personalitatea ei sau a mea. Eu am învățat să tac mult. Mediul e propice. Am citit declarația ei. Unei femei care a fost obișnuită să conducă îi este foarte greu să accepte și atunci fiecare reacționează. Ea este impulsivă, ea nu vrea să divorțeze. Dar dragoste cu forța nu se poate, nicio femeie nu poate admite asta”, a declarat Monica Tatoiu în cadrul unei emisiuni TV.

„Am văzut fotografiile (n.red.: cu Reghe și amanta), frumoasă fata, tinerețea este frumoasă. În viață trebuie să te gândești pe ce îți clădești fericirea. Femeia aia trebuie să înțeleagă că dacă face un copil cu unul bogat, nu îl leagă de ea. Dar un bărbat care a înșelat o dată, o are în sânge și dacă tu, femeie, desparți un tată de familia lui…. Când există copii, divorțul părinților are un impact… În cazul ăsta și Anamaria a avut o situație de-asta. El atunci și-a lăsat soția și un copil. Îmi pare rău pentru ei, au fost un cuplu foarte frumos”, a mai spus Monica Tatoiu.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Cum se menține Anamaria Prodan în formă. „Am început foarte tare să am grijă de mine”

Cum a început povestea de dragoste dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a răspuns speculațiilor că Laurențiu Reghecampf a înșelat-o

„Noi, sufletele mărețe ale familiei Reghecampf și Prodan, l-am iertat pe LAURENȚIU REGHECAMPF și am înțeles că el, sufletul superb și sclipitor, bun și credul a realizat o greșeală și va sta probabil și mai aproape de familia lui, în ciuda celor care așteptau și își frecau mâinile de fericire că vor vedea, în direct, declinul unei DINASTII. NICIODATĂ NU VEȚI VEDEA AȘA CEVA LA NOI pentru CĂ NOI NE IUBIM și, dacă suntem suflete evoluate, nu hulim, nu facem circ, nu lovim, nu înjurăm, ci respectăm alegerile fiecăruia”, a declarat Anamaria Prodan recent.

„Dimpotrivă, noi, familia, o să-l susținem și mai tare și îi dorim mult succes în orice decizie ia! O să fim mereu prezenți în viața lui și, dacă cineva va încerca să-l îngenuncheze sau să-l umilească, să-i facă orice fel de rău, va cunoaște cel mai cumplit URAGAN de pe Pământ numit PRODAN.

SOȚUL MEU VA ȚINE CAPUL SUS ÎN FAȚA TUTUROR ȘI COLOANA VERTEBRALĂ PERFECT DREAPTĂ. ÎN VIAȚĂ ESTE VORBA DESPRE ALEGERI ÎNSĂ! ALEGERI PE CARE ORICE SUFLET EVOLUAT TREBUIE SĂ ȘI LE IA SINGUR! ALEGEȚI MEREU SĂ FIȚI PROȘTII DINTRE DEȘTEPȚI, niciodată DEȘTEPȚII DINTRE PROȘTI! CU STIMĂ ȘI RESPECT, ACEEAȘI UNICĂ FAMILIE REGHECAMPF / PRODAN, CARE ESTE UN EXEMPLU DE IUBIRE ȘI RESPECT ABSOLUT!”, a mai scris Anamaria Prodan.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter