Monica Gabor: Gelosul «Mr. Pink» o vrea la birou, nu despuiată pe podium

De Libertatea.ro, pe

Monica Gabor se pregăteşte să revină în lumea modellingului, decizie care nu e pe placul milionarului chinez cunoscut sub numele de „Mr. Pink”.

Monica Gabor (25 de ani) este pe punctul de a semna un contract foarte avantajos din punct de vedere financiar, pentru a defila din nou, ca model, în România. Pentru aceasta, ea a pus mai multe condiţii, cea mai importantă fiind aceea că nu vrea să mai defileze în lenjerie intimă.
La mai bine de doi ani de când a renunţat să mai defileze pe podiumurile de modă din România, după ce şi-a refăcut viaţa în America, Monica Gabor este pe punctul de a reveni, şi nu oricum, ci într-o prezentare care-i va aduce în cont o sumă frumuşică.
De când a sosit în ţară, modelul a primit mai multe oferte, foarte avantajoase din punct Monica Gabor (25 de ani) este pe punctul de a semna un contract foarte avantajos din punct de vedere financiar, pentru a defila din nou, ca model, în România. Pentru aceasta, ea a pus mai multe condiţii, cea mai importantă fiind aceea că nu vrea să mai defileze în lenjerie intimă.
Vezi continuarea pe libertatea.ro. CLICK AICI!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter