Monica Gabor: Mesajul emoţionant despre fetiţa ei, Irina

De Unica.ro, pe

Deşi este departe de fiica ei, micuţa Irina, Monica Gabor spune că nu încetează să se gândească la ea. Iată ce mesaj emoţionant a postat pe Facebook.
Chiar dacă a decis să plece în SUA de dragul carierei sale, în timp ce micuţa Irina a rămas în România cu tatăl, Irinel Columbeanu, Monica Gabor nu a renunţat la fetiţa ei.
Ea a postat pe facebook un mesaj emoţionant şi câteva poze cu ele două, poze făcute undeva lângă Braşov.
Sufletele nostre se vindecă atunci când suntem în preajma copiilor. Eu îmi vindec sufletul uitându-mă la fotografiile fetiţei mele care se află în fiecare colţ al existenţei mele. Împart şi cu voi câteva dintre acestea deşi viaţa privată a copilului meu este foarte importantă. Am ales fotografii dragi sufletului meu, dar în care nu veţi putea să îi vedeti cu claritate faţa. Sper să înţelegeţi, este dreptul ei la intimitate. Acesta este motivul pentru care pagina mea de Facebook nu abunda în fotografii cu ea. Din iubire„, a scris Monica Gabor pe pagina ei de Facebook.
monica gabor si irina
Nu este primul mesaj al vedetei legat de Irina. Ea a mai postat cu ceva timp în urmă unul destul de lung menit să clarifice vestea că ar fi renunţat la fetiţă. „Nu am renunțat nicidecum la fetița mea. Acest lucru nu se va întâmpla niciodată! Am decis împreuna cu tatăl ei sa ii respectam dreptul la intimitate, viața privată si sa o protejam de acest amalgam de termene la tribunal, intervale legale, avocati, citatii, anchete sociale si nu in ultimul rând imensa presiune mediatica. Sunt implicată atat emotional cat si financiar in creșterea si educarea fetiței noastre. Spre binele ei insa voi evita sa mai vorbesc despre ea. La urma urmei ce contează cu adevărat este relația de mama-fiica dintre noi, faptul ca ea e constienta cât de mult o iubesc si, repet, nu voi renunța la ea niciodată.
monica gabor
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter