Monica Anghel are COVID-19. Artista s-a imunizat cu ambele doze de vaccin

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 23 septembrie 2021, 17:49

Monica Anghel (50 de ani) are COVID-19. Îndrăgita artistă s-a infectat cu SARS-CoV-2 și a anunțat acest lucru ăn mediul online, printr-o postare pe conturile sale de socializare.

Monica spune că s-a vaccinat anti-COVID-19 cu ambele doze.

Citeşte şi: Monica Anghel, schimbare drastică de look. „Mie îmi place ceea ce văd”

„Sunt vaccinată cu ambele doze și cu toate acestea tot am facut Covid …….. aveți grijă de voi 🙏❤😔” – a fost mesajul transmis de cântăreață.

La aflarea veștii, fanii au încercat să o liniștească spunându-i că vaccinul o va ajuta să nu facă o formă gravă a bolii. În plus, internauții i-au trimis și multe mesaje în care îi urează însănătoșire grabnică.

“Păi, vaccinul nu te scapă de boală. Știam cu toți asta înainte să ne vaccinăm. Multă sănătate! Și atâta timp cât ești „înfofolită” acasă, este bine! Vezi, de aia ai făcut vaccinul! Să poți acum să ne scrii din patul de acasă și nu din cel de la spital!”, „Vaccinul te ajuta sa nu ajungi la ATI, faci o forma ușoară. Și la vaccinul normal de gripa, faci o formă ușoară, nu pe cea severă”, “Multă sănătate vă doresc. Și soțul meu e vaccinat și la fel a luat virusul dar a facut o formă ușoară!”, “Multă sănătate Monica, îmi pare rău pt tine. Și eu sunt vaccinate, dar am intrat și eu în panică văzând că, totuși, și noi cei vaccinați mai putem face COVID” –  i-au transmis fanii.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter