Momente emoționante pentru Diana Pârvu și Sergiu Negoțiu Piloff la botezul fetiței lor Jacqueline. Ce s-a întâmplat?

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 08 iunie 2021, 16:02
Sâmbătă a fost o zi cu emoții uriașe pentru proaspeții părinți, Diana Pârvu și Sergiu Negoțiu Piloff. Cei doi și-au botezat fetița la Sibiu, iar la slujbă au plâns amândoi ca doi copii.
Diana Pârvu și Sergiu Negoțiu Piloff au devenit părinți în data de 15 aprilie 2021. Jacqueline Marie a venit pe lume printr-o sarcină miraculoasă, obținută după lupta mamei ei cu endometrioza și multe alte încercări. Plini de emoții, Diana și Sergiu și-au creștinat fetița la Sibiu, orașul natal al prezentatorului TV.

Momente emoționante pentru Diana Pârvu și Sergiu Negoțiu Piloff la botezul fetiței lor Jacqueline

„Ne-au copleșit emoțiile, mai ales că a fost atât de cuminte și liniștită toată ziua. Am plâns și am râs amândoi ca doi copii, a fost o slujbă cu adevărat specială, într-o biserică foarte frumoasă și cu un preot cu un har deosebit”, ne-a spus Diana Pârvu.

„Am avut un moment în care nu am putut să mă mai abțin. Momentul în care preotul a spus că micuța Jacqline Marie își primește îngerul păzitor, eu nu am putut să mă mai abțin. A fost atât de frumos din toate punctele de vedere. Ne-au ajutat atât de mulți oameni frumoși. A fost superb”, a declarat și Sergiu Negoțiu Piloff în platoul emisiunii Teo Show.

Evenimentul a fost unul restrâns, la care au participat familiile și câțiva prieteni apropiați. Micuța Jacqueline a schimbat mai ținute, în ton cu tematica aleasă: fluturași.
tinuta botez
„Fetița a avut două ținute, iar cea în care au schimbat-o nașele a fost una cu adevărat specială. Rochița a avut broderie și fluturași. La fel au avut și botoșeii, respectând tematica aleasă de noi”, ne-a mai spus vedeta.
Tortul a fost și el unul impresionant, cu fluturi, așa cum a fost tematica petrecerii.
botez fetita diana parvu tort(15)
Cât despre mărturii, acestea chiar au fost ceva inedit: lozuri cu x si 0.
marturii botez x si o
„Da, cu toții jucam x și 0 în copilărie și ni s-a părut ca un joc de copii”, a mai dezvăluit proaspăta mămică.
Intră în GALERIA FOTO să vezi mai multe imagini de la botezul micuței Jacqueline.
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter