Diana Pârvu, vacanță cu peripeții la Londra: „Ne-am panicat”

De Unica.ro, pe

În plină pandemie de COVID-19, Diana Pârvu și Sergiu Negoțiu Piloff au plecat la Londra alături de Jacqueline, fetița lor în vârstă de opt luni și jumătate. Chiar la finalul vacanței, cei doi au trecut prin momente de panică.

Sezonul vacanțelor de iarnă a purtat vedetele dincolo de hotare. Pandemie sau nu, nimic nu a mai contat. Cei mai curajoși au fost de departe Diana Pârvu și Sergiu Negoțiu Piloff, care și-au luat fetița de opt luni și jumătate și au plecat la Londra, acolo unde cazurile de COVID-19 creșteau de la o zi la alta.

Multă lume ne-a spus că suntem curajoși să plecăm cu ea în plină pandemie și mai ales la Londra, dar spre surprinderea noastră am găsit un oraș plin de culoare și de oameni. Spun asta pentru că era plin de turiști, străzile era pline de oameni și nici nu ai fi zis că e pandemie, ne-a povestit Diana Pârvu.

În plimbările lor prin capitala Angliei, Diana și Sergiu au dat nas în nas cu celebrul artist britanic John Legend. Vedeta ne-a mărturisit că nu au regret deloc decizia de a pleca în vacanță la Londra alături de micuța lor.

Chiar ne-am bucurat că am luat decizia de a merge toți trei. A fost prima vacanță în această formulă în altă țară.

Diana Pârvu, vacanță cu peripeții la Londra: „Ne-am panicat”

A fost și prima oară când micuța Jacqueline călătorea cu avionul, lucru ce le-a dat ceva emoții părinților ei.

Citește și: Anamaria Prodan, noi dezvăluiri despre declinul relației cu Laurențiu Reghecampf

Cum arată Lidia Buble nemachiată. Rareori se fotografiază așa

Bill Gates, previziuni optimiste: „După ce trece valul Omicron, COVID-19 va fi ca gripa sezonieră”

Oana Roman, mesajul dur la adresa lui ÎPS Teodosie cu care și-a înfuriat fanii: „Cea mai joasă specie!”

A fost primul zbor al lui Jacqueline cu avionul și am avut mari emoții. Dar la final a aplaudat-o tot avionul pentru că a fost tare cumințică, la dus. La întors, fiind un zbor de noapte, a fost ceva mai agitată. Dar ca sfat pentru mămici, să știți că i-am dat lăptic la decolare și aterizare ca să nu i se înfunde urechile și a funcționat.

Diana Pârvu, fosta realizatoarea a rubricii „Codul Fericirii” din cadrul Știrilor Kanal D, și Sergiu Negoțiu Piloff, prezentatorul emisiunii „Test de vedetă” de la Kanal D, au avut parte și de peripeții chiar la finalul vacanței.

Dacă la venire rezultatele testelor PCR ne-au venit foarte repede, la plecare nu ni s-a mai garantat că vor veni la timp. Ne-am panicat, îți dai seama. Riscam să rămânem acolo. Dar Slavă Domnului, ne-au venit chiar înainte să ajungem la aeroport.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter