Fetița Dianei Pârvu și a lui Sergiu Negoțiu Piloff a împlinit un an. Cum o sărbătoresc pe micuța Jacqueline

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 15 aprilie 2022, 17:12

Diana Pârvu și Sergiu Negoțiu Piloff sunt în culmea fericirii astăzi, 15 aprilie, când fetița lor a împlinit un an. Pentru aniversarea micuței lor, cei doi au organizat o petrecere la un loc de joacă.

Mare bucurie astăzi în familia Dianei Pârvu și a iubitului ei, Sergiu Negoțiu Piloff, prezentatorul emisiunii „Test de vedetă” de la Kanal D. Cei doi sunt extrem de fericiți să sărbătorească un an de la venirea pe lume a micuței lor, Jacqueline.

Fetița a venit ca o binecuvântare în viața cuplului, mai ales că Dianei i se spusese că nu va putea face copii. Însă după diagnostice crunte, operații și alte complicații în sarcină, vedeta și-a putut împlini visul de a deveni mămică.

Citește și: Un elev de liceu din București, bătut de un coleg până și-a pierdut cunoștința

Andreea Mantea a încălcat regulile show-ului „Casa Iubirii”. Ce s-a întâmplat apoi

De ce s-a despărțit Mihaela Bilic de Constantin Stan, actualul soț al Andreei Berecleanu

Alexandra Dinu cere poprire pe salariul lui Adrian Mutu de la Rapid

Diana Pârvu, mesaj emoționant la un an de când a devenit mamă

Diana Pârvu ne-a mărturisit că timpul a trecut cu o viteză amețitoare, iar micuța ei merge deja în picioare singură.

Mie nu-mi vine să cred ce repede a trecut timpul. Mă simt binecuvântată și uneori mă gândesc că am făcut ceva bun în viața asta dacă mi-a dat Dumnezeu un copil atât de minunat. Azi-noapte, la 00:00, Jacqueline mergea singurică prin casă. Mi se pare incredibil cum evoluează de la o zi la alta. O adorăm amândoi și suntem recunoscători pentru absolut tot ce trăim.

Jacqueline mă învață în fiecare zi să fiu mai bună, mai răbdătoare, dar și mai puternică. Este incredibil cum un pui de om ne poate învăța atâtea lucruri, ne-a spus aceasta.

Pe contul său de Instagram, vedeta a publicat un colaj video cu unele dintre cele mai importante momente din primul an de viață al fetiței ei. Alături, Diana a scris un mesaj plin de iubire.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Diana Parvu 🦋 (@dianaparvu)

Tu cea care ne completezi perfect si care ne inveti in fiecare zi sa fim mai buni. Primele sunete, primele miscari, unice si pline de emotie. Cu lacrimi de bucurie, zambete si da, unerori si cu teama am trecut prin toate impreuna cu tine. De la tine am invatat ce inseamna iubirea infinita, rabdarea, bucuria fiecarei clipe. Este un miracol sa te vedem cu cresti in fiecare zi, cum evoluezi incredibil de mult de la o zi la alta.

Cand ai facuf primii pasi eram in al noualea cer si eu si tati. SI nu imi vine sa cred ca la un an deja mergi singurica. Azi implinesti un an de viata si parca ieri plecam la spital plina de emotii ca urmeaza sa te cunosc. Nu stiu cand a trecut timpul dar vreau sa stii ca tu dai sens vietii noastre si orice s-ar intampla, intotdeauna mami si tati vor fi alaturi de tine pentru ca te iubim neconditionat. Iar eu, mami voi fi intotdeauna cea mai buna prietena a ta.

Cu iubire fara margini: Mami si tati! Jacqueline Marie…..un nume cat o lume.

Ce surpriză i-au pregătit micuței Jacqueline

Într-o zi atât de importantă pentru ei, Diana Pârvu și Sergiu Negoțiu Piloff i-au organizat fetiței lor o petrecere pe cinste, la un loc de joacă.

Am vrut ca petrecerea de un an să fie dedicată ei și copiilor, așa că am ales să o facem la un loc de joacă. Tematica este una cu ursuleți, avem un urs gigant în decor. Sunt curioasă ce obiecte o să aleagă de pe tăviță, ne-a mai spus Diana.

Vezi în GALERIA FOTO imagini de la petrecerea micuței Jacqueline.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter