Diana Pârvu și Sergiu Negoțiu Piloff, prima ședință foto de Crăciun alături de fetița lor! Ce simpatică este micuța Jacqueline

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 06 decembrie 2021, 17:15

După o sarcină miraculoasă, Diana Pârvu se pregătește de primul Crăciun alături de fetița ei, Jacqueline. Vedeta și partenerul ei de viață, Sergiu Negoțiu Piloff, au marcat momentul printr-o ședință foto într-un decor de poveste.

Diana Pârvu și Sergiu Negoțiu Piloff se bucură mai mult ca niciodată de sărbătorile de iarnă. Este primul Crăciun alături de micuța lor, Jacqueline Marie, care a venit pe lume în aprilie 2021. Emoțiile sunt cu atât mai mari cu cât în urmă cu ceva vreme, vedeta a fost diagnosticată cu edometrioză și nu i s-au dat prea multe șanse de a avea vreodată un copil. Ca prin minune, Diana a rămas totuși însărcinată și după multe încercări grele, inclusiv trecerea prin boala COVID-19 în ultima lună de sarcină, a reuși să aducă pe lume primul ei copil.

Anul acesta sărbătorim primul Crăciun cu Jacqueline. Am emoții pentru că până acum diar am visat la acest moment minunat. Totul are o încărcătură aparte pentru că de acum începem să formăm tradiții. Am dat în mintea copiilor, efectiv ne bucurăm ca niște copii de venirea sărbătorilor de iarnă, a mărturisit Diana Pârvu pentru revista Unica.

Diana Pârvu și Sergiu Negoțiu Piloff, prima ședință foto de Crăciun alături de fetița lor!

Fosta realizatoarea a rubricii „Codul Fericirii” din cadrul Știrilor Kanal D, și iubitul ei, prezentatorul emisiunii „Test de vedetă” de la Kanal D, și-au dorit să creeze amintiri de neuitat și au făcut o ședință foto de Crăciun alături de micuța lor, într-un decor de poveste.

Citește și: Ce nume le vor pune Speak și Ștefania copiilor lor

Marisa Paloma, probleme după naștere: „Credeam că lucrurile vor fi un pic mai simple de atât”

Detaliul din filmul „Singur Acasă” pe care nimeni nu l-a observat până acum

Adelina Pestrițu, răsfățată de Moș Nicolae! Ce cadou impresionant a primit din partea lui Virgil Șteblea

Prima ședință foto este parcă smulsă din basme. Decorul a fost ales special, am discutat cu fotograful și fiecare detaliu a fost gândit dinainte. Îți dai seama că astea sunt amintiri care rămân peste ani. O să-i arătăm pozele astea lui Jacqueline peste ani și vrem să fie amintiri de neuitat, ne-a mai spus vedeta.

Se pare că micuța le calcă pe urme părinților ei încă de pe acum și îi place să fie fotografiată. Diana ne-a povestit cum a fost pentru Jacqueline la ședința foto.

Măi, să știi că a fost super cuminte. Ea este un copil cuminte, mai ales atunci când este între oameni noi sau în locuri noi, dar acum chiar ne-a uimit pe toți. Gândește-te că într-o oră am terminat tot.

Sursă foto: arhivă personală

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter