Diana Pârvu, defilare pe podium alături de fiica ei la Bucharest Fashion Week

De Unica.ro, pe

Diana Pârvu și fiica ei, Jacqueline Marie, de doar un an și două luni, au defilat împreună pe podiumul de la Bucharest Fashion Week.

Diana Pârvu a defilat prima oară pe un podium de modă alături de fiica ei, Jacqueline. După ce a trecut prin experiențe grele, vedeta și-a împlinit visul de a deveni mamă, iar acum se bucură de fiecare clipă petrecută alături de micuța ei.

Citește și: Zodii care nu vor fi respectate niciodată

A fost abandonat într-o pubelă de gunoi pe când era bebeluș, dar a reușit să-și găsească tatăl biologic după 25 ani

Bărbatul care şi-a părăsit soţia pentru o refugiată ucraineană a demisionat ca să aibă grijă de ea, după ce aceasta a orbit parțial

Ionica Adriana, poveste impresionantă de viață. Cum a ajuns dintr-un orfelinat din Cluj-Napoca pe scenele teatrelor din Londra

Diana Pârvu, defilare pe podium alături de fiica ei la Bucharest Fashion Week

Cele două a defilat în ținute mama-fiică ieri seară, 7 iulie, pe podiumul de la Bucharest Fashion Week.

A fost minunat, are stofă de manechin. Am avut mari emoții când am urcat pe scenă, dar, ca de fiecare dată Jacqueline m-a impresionat până la lacrimi. A făcut cu mâna și a aplaudat întruna. Nu mai voia să coboare de pe scenă, a mărturisit Diana Pârvu.

Prezentatoarea TV Diana Pârvu și iubitul ei, Sergiu Negoțiu Piloff, prezentatorul emisiunii „Test de vedetă” de la Kanal D, au devenit pentru prima oară părinți în aprilie 2021.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter