Diana Pârvu a îmbrăcat rochia de mireasă pentru prima oară. Ce spune despre nunta cu Sergiu Negoțiu Piloff

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 07 noiembrie 2022, 19:19

Diana Pârvu a trăit momente speciale la finalul săptămânii trecute. Prezentatoarea TV a îmbrăcat pentru prima oară rochia de mireasă.

Diana Pârvu, în vârstă de 37 de ani, a avut parte de o experiență inedită sâmbătă, 5 noiembrie, când a participat la unul dintre cele mai mari târguri de nunți care se organizează în București. Prezentatoarea TV a îmbrăcat pentru prima oară rochia de mireasă. Nu, nu s-a căsătorit, ci a defilat pe podium.

Diana Pârvu a îmbrăcat rochia de mireasă pentru prima oară

Nu am îmbrăcat vreodată o rochie de mireasă, acum este pentru prima oară. Am avut emoții, mi-era frică să nu mă împiedic, dar m-am descurcat.

Dacă mă întrebai până acum ce model mi-aș fi dorit, nu aș fi știut să îți spun. Însă modelul cu care am defilat a fost ales de mine și dacă m-aș mărita mâine, așa m-aș îmbrăca. Fiecare detaliu este cusut manual, iar cremul este superb, ne-a spus în exclusivitate Diana Pârvu.

Prezentatoarea TV nu este la prima defilare de modă. Aceasta a urcat pe podium și cu fiica ei, Jacqueline, în vârstă de 1 an și 8 luni. De când a aflat că va deveni mamă, Diana și-a format pe rețelele de socializare o comunitate numeroasă de mămici, unde își împărtășește experiențele.

Am mai defilat de două ori cu Jacqueline și a fost ceva inedit. Nu m-am gândit vreodată să fiu model profesionist, nu am statura necesară, nici vârsta, dar îmi place, pentru că de fiecare dată când urc pe podium este o provocare.

Deși pe podium a fost extrem de entuziasmată să îmbrace rochia de mireasă, Diana Pârvu ne-a mărturisit că nu se grăbește să ajungă în fața altarului.

Să știi că la 20 – 25 de ani îmi doream foarte mult să mă văd mireasă. Acum nu mă mai interesează prea mult. Noi suntem o familie și suntem bine așa. Jacqueline este centrul universului nostru acum.

Citește și: Horoscop chinezesc pentru lunile noiembrie, decembrie și ianuarie. Zodiile care încep anul 2023 cu dreptul

Cătălin Botezatu, mărturisiri în lacrimi despre experiența închisorii: „Am stat într-o cameră cu apă pe jos, aproape dezbrăcat, în lanțuri!”

Horoscop săptămânal 7 – 13 noiembrie 2022. Zodiile Berbec și Pești pot avea probleme financiare

Bubu Cernea, dezvăluiri emoționante despre relația cu soția lui, Elena: „Nu mă văd făcând nimic fără să o am pe ea alături”

Ce spune despre nunta cu partenerul ei de viață, Sergiu Negoțiu Piloff

Diana Pârvu și iubitul ei, prezentatorul TV Sergiu Negoțiu Piloff, formează un cuplu de 8 ani. Cei doi au devenit părinți în aprilie 2021, atunci când a venit pe lume Jacqueline Marie. Vedeta ne-a mărturisit că deși au vorbit despre căsătorie de-a lungul timpului, au avut mereu alte priorități.

În 8 ani de relație îți dai seama că am discutat despre căsătorie, dar la început carierele noastre au fost pe primul loc. Apoi a venit pandemia și după aceea Jacqueline, care ne-a unit cumva, și partea asta cu mărtișiul este undeva pe locul 5.

Probabil într-o zi o s-o facem. Dacă la 20 de ani îmi doream o nuntă ca în povești, acum cu siguranță mi-aș dori un eveniment restrâns și cochet. Odată cu vârst gusturile se schimbă, ne-a mai spus Diana Pârvu.

Sursă foto: arhivă personală

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter