Modul inedit prin care Nicole Cherry a ales să dezvăluie sexul bebelușului ei

De Unica.ro, pe
La scurt timp după ce a anunțat că este însărcinată, Nicole Cherry a dezvăluit și sexul bebelușului său, printr-o postare inedită pe rețelele de socializare.

Nicole Cherry (22 de ani) și iubitul ei, Florin Popa, se pregătesc să devină părinți. După ce a anunțat că este însărcinată printr-un mesaj plin de emoție, artista a ales un mod inedit de a dezvăluit dacă va fi mamă de fetiță sau de băiat.

Modul inedit prin care Nicole Cherry a ales să dezvăluie sexul bebelușului ei

Cântăreața a publicat pe Instragam o imagine în care apare alături de pisica sa, ce poartă la gât o eșarfă pe care scrie „O să am o surioară”. Fotografia care a primit în scurt timp aproape 100.000 de aprecieri, este însoțită de mesajul: „O să avem o cireșică”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nicole 🍒 (@nicolecherry)

Cu o zi înainte, Nicole Cherry a publicat prima imagine cu burtica de gravidă și un mesaj emoționant prin care a anunțat că va deveni mamă.

Citește și: EXCLUSIV! Ce spune Vlad Gherman la 4 luni de la anunțul despărțirii de Cristina Ciobănașu: „Avem amândoi momente când picăm”

Alex Velea, mesaj de susținere pentru Clejani după scandalul cu Fulgy

Viorica de la Clejani, din nou furioasă pe jurnaliști: „Pleacă de aici”

Interpretul de muzică folk Iurie Sadovnic s-a sinucis. Ce a scris în biletul de adio

„Lângă Florin am crescut și în brațele lui am devenit femeie. În ochii lui mi-am văzut tot viitorul și am simțit din prima clipă că e bărbatul care va da sens vieții mele. De câteva luni, trăiesc toate emoțiile si sentimentele la intensitate dublă, pentru că le împart cu o inimioară care bate în tandem cu inima mea. Pentru că din inimile noastre s-a mai născut încă una, am învățat ce e iubirea absolută. Te iubim pe tine cel mai mult. Semnat, mami și tati”, a scris artista.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nicole 🍒 (@nicolecherry)

Cântăreața trăiește de mai bine de trei ani o frumoasă poveste de dragoste alături de iubitul său, Florin Popa. Partenerul său de viață este cu opt ani mai în vârstă ca ea și are o afacere online cu accesorii de telefonie mobilă. Artista a afirmat de nenumărate ori că-și dorește o familie numeroasă, cu trei copiii, iar acum, în sfârșit, va deveni pentru prima oară mămică.

Cum au reacționat părinții lui Nicole Cherry când au aflat că vor deveni bunici

„Părinții mei s-au bucurat foarte mult! Am cei mai fantastici părinți, care sunt alături de mine si mă susțin necondiționat”, a spus Nicole Cherry pentru FANATIK.

Cât despre reacția iubitului ei, aceasta nu a vrut să dea detalii: „Este ceva personal și îmi doresc să rămână între mine și el”.

Nicole Cherry a mărturisit că își dorea să devină mamă, dar momentul nu a fost unul programat: „Nu cred ca exista un moment anume în care îți dorești, o perioadă exactă. Cu siguranță, toate femeile își doresc să fie mame, este un sentiment înălțător.Modul inedit prin care Nicole Cherry a ales să dezvăluie sexul bebelușului ei Modul inedit prin care Nicole Cherry a ales să dezvăluie sexul bebelușului ei Modul inedit prin care Nicole Cherry a ales să dezvăluie sexul bebelușului ei Modul inedit prin care Nicole Cherry a ales să dezvăluie sexul bebelușului ei Modul inedit prin care Nicole Cherry a ales să dezvăluie sexul bebelușului ei Modul inedit prin care Nicole Cherry a ales să dezvăluie sexul bebelușului ei Modul inedit prin care Nicole Cherry a ales să dezvăluie sexul bebelușului ei

Dar momentul nu cred că ți-l alegi. Cel puțin așa s-a întâmplat în cazul meu. La mine a fost undeva la mijloc, nici programat până la ultimul detaliu, nici întâmplare”, a spus ea.

Întrebată dacă va urma și o nuntă, artista a spus că principala lor preocupare este acum bebelușul: „Nu ne-am gândit încă la căsătorie. Focusul nostru este bebe, momentan”.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter