Mirela Vaida și-a botezat băiețelul. Eveniment cu peripeții: „Măcar biserica să mai fie acolo!”

De Mădălina Manole, pe
Mirela Vaida şi-a botezat băieţelul în acest weekend. Îndrăgita prezentatoare de televiziune a avut parte de un eveniment plin de peripeții, însă aceasta a ales să le trateze cu umor și ironie.

Mirela Vaida, în vârstă de 37 de ani, și-a creștinat duminică băiețelul. Micuțul, botezat cu numele Tudor, a avut parte de o petrecere spectaculoasă, care, în ciuda peripețiilor inițiale, s-a încheiat cu bine:  „Vladimir a dat cu capul într-un stâlp și a făcut ditamai cucuiul! Carla s-a zgâriat rău, iar Tudor plânge că vrea sân. Bona nu ajunge azi că a avut o nuntă la Suceava azi-noapte și tocmai m-a anunțat că nu a găsit mașină să se întoarcă, iar Dj-ul și sunetistul nu-mi răspund. Deși la ora 14 începem treaba. Sperăm ca măcar biserica să mai fie acolo! Pana la urmă, important e să-l botezăm, nu? Doamne-ajută! Vă țin la curent!”, – a scris Mirela Vaida pe Instagram.

Mirela Vaida - botez

Mirela Vaida și-a anunțat ulterior fanii că totul a decurs conform planului și botezul, cu tot cu petrecerea aferentă, a ieșit ca la carte: „Gata! L-am botezat! A fost o zi excelenta! Va pup!”. 

Mirela Vaida si copiii

Mirela Vaida a revenit astăzi cu un nou mesaj pentru cei care-i urmăresc activitatea:  „I-am facut băița și mirul lui Tudor în piscina de aici! Vă voi povesti cât de frumos a decurs totul, în ciuda știrilor care anunțau “botezul de coșmar”!”

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter