Mirela Vaida, despre Andreea Bălan: „Ziceai că prevestește, cu fiecare pas, că o să se întâmple o nenorocire” 

De Mădălina Manole, pe
Mirela Vaida a comentat despre situația prin care a trecut Andreea Bălan în timpul nașterii prin cezariană, atunci când îndrăgita artistă a suferit un stop cardio-respirator.

Mirela Vaida, în vârstă de 36 de ani, s-a arătat îngrijorată de situația prin care a trecut colega și prietena sa, Andreea Bălan, mai ales că prezentatoarea de televiziune este însărcinată cu cel de-al treilea copil și urmează să nască peste puțin timp: „Eu o să nasc natural, dar nimeni nu s-ar fi gândit că în cazul unei cezariene s-ar putea întâmpla aşa ceva. Eu cu Andreea am vorbit şi, cumva, am fost tot timpul în legătură, pentru că ştiam că naştem la distanţă mică, pentru că ştiam că ea îşi doreşte al doilea copil… Ea ne-a şi ţinut la curent cu toate pregătirile, pe Instagram, pe Facebook. A spus exact câte ore mai are până naşte, că e ultima burtică, că se îmbracă mulat, câte kilograme a luat, cum şi-a pregătit rezerva în spital – şi am văzut cu toţii – şi spunea: „Mai am puţin şi o ţin în braţe pe Clara Maria”.

Andreea Balan si sotul sau, George Burcea

 

Dom’ne, mă bucuram, că sunt mamă şi ştiam, dar parcă acum, dând filmul înapoi, ziceai că prevesteşte, cu fiecare pas, că o să se întâmple o nenorocire – în sensul că, atunci când îţi pregăteşti şi aştepţi mai mult, îţi vine cineva şi-ţi arată că planurile nu sunt aşa. Şi asta m-a dat peste cap, pentru că eu nu pot şi nu vreau să concep că aducerea pe lume a unui copil ar însemna să rămâi cu nişte traume pe viaţă, tu, ca mamă. 

Mirela Vaida, despre Andreea Bălan: „Ziceai că prevestește, cu fiecare pas, că o să se întâmple o nenorocire” 

La vârsta ei, la ambiţia ei, la activitatea ei, la forţa ei de muncă, nu vreau, nu pot şi nici nu trebuie să concep asta. Şi eu chiar mă rog la Dumnezeu să avem veşti bune despre ea cât mai repede, să se ridice repede din pat şi să ne întâlnim în parcuri, pentru că vine cea mai frumoasă perioadă a noastră de mămici”, – a declarat Mirela Vaida pentru okmagazine.ro.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter