Mirela de la „Insula iubirii” are o poveste de viață dramatică. De ce a făcut 4 ani de închisoare

De Oana Dinu, pe Ultimul update Marți, 11 septembrie 2018, 16:31
A crescut într-o familie înstărită, departe de răutățile lumii, dar asta a făcut-o vulnerabilă în fața răutății celorlalți. Iubirea familiei nu a scutit-o de suferința ce a urmat. Mirela de la "Insula Iubirii" spune că toate s-au întâmplat din vina soțului ei.

Mirela, concurenta care a venit alături de Ionuț la „Insula Iubirii” pentru a-și testa relația și pentru a scăpa de gelozie, a povestit ce dramă se ascunde în trecutul ei, conform A1.

Au fost colegi de liceu și asta i-a apropiat, iar lipsa lui de perspectivă nu i-a pus semne de întrebare. Îl iubea. Pe el, statutul ei social îl avantaja. Era fiica șefului Poliției Economice din Dej. S-au căsătorit și de acolo au început problemele,

Mirela spune că în cei zece ani de căsnicie a încercat de fiecare dată să facă lucrurile să meargă și a făcut compromis după compromis. L-a protejat și i-a acoperit greșelile, chiar dacă s-a pus pe ea în pericol. Manipulată emoțional de bărbatul care îi era soț și pe care îl iubea, ea a fraudat banca la care lucra cu o sumă importantă de bani.

„El avea nevoie de bani. M-am gândit că mi dă înapoi. Tot pentru iubire, tot pentru a fi ok. M-a convins luni întregi acasă. L-am crezut. Nu pot să dau vina pe el, îmi asum răspunderea.”

A primit o condamnare de 4 ani și 2 luni de închisoare cu executare și a pierdut tot. De parcă nu era suficient, în timpul detenției, ea a aflat de la o rudă că soțul avea o relație cu o altă femeie de 11 ani și devenise tatăl unui copil de un an.

„A venit o verișoară la închisoare. Mi-a spus că a făcut botez, că oricum s-ar fi aflat, că e fata mare. Mi s-a făcut rău instant. Nu mai auzeam.”

Mirela a încercat și ea să-și refacă viața și l-a cunoscut pe Ionuț prin intermediul rețelelor de socializare. Cei doi locuiesc în orașe separate, acolo unde fiecare are un loc de muncă, iar relația lor este momentan una la distanță.

Citește și: 

Plasturele cu GPS, invenția unor eleve din Toplița, a stârnit interesul regelui Filip al Belgiei

O educatoare a refuzat florile din prima zi de grădiniță. Ce i-a rugat pe părinți

Sursă foto: Facebook

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter