Mircea Radu revine la Antena 1. Ce emisiune va prezenta

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 25 ianuarie 2018, 11:08
Sfârșitul de an este marcat de o veste importantă pentru lumea televiziunii. Mircea Radu și-a dat demisia de la TVR. El prezenta emisiunea  “Femei de 10, Bărbați de 10”, la TVR2, alături de Marina Almășan. 

Se pare că Mircea Radu nu a putut refuza oferta primită de la Antena 1, scrie Click.ro. Antena 1 este postul unde a prezentat timp de 18 sezoane emisiunea ”Din dragoste”, un succes uriaș la vremea respectivă.

Din primăvară, el va fi gazda emisiunii „IE, Românie”, ce va prezenta o aventură rurală în care cei mai talentați localnici intră în competiție pentru un premiu considerabil. Conform okmagazine.ro, în fiecare ediție, două vedete vor străbate diverse regiuni ale țării în căutarea de talente. După etapa de preselecții și cea a probelor practice, concurenții aleși vor fi nevoiți să demonstreze că pot menține tradiția vie, indiferent de tipul talentului lor.

Cei mai buni dintre concurenți vor ajunge în finala națională din Capitală, după ce vor fi selectați de cei trei jurați ai emisiunii. Și anume, la masa juriului vor sta Nicolai Tand, Andreea Bălan și Cosmin Seleși.

Reality show-ul „IE, Românie” va debuta în această primăvară la Antena 1.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter